• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
224
33
13
25
Kızlar merhaba dün ilk idrarla yaptığım test ve bugün ikinci günümde yine ilk idrarla yaptığım test bi inceler misiniz ilk beş dk da çektiğim görseller bunlar dün değerlendirdik ama bugünde mi yapmamız lazım. Bir de yumurtlama hissi yok bende kasık ağrısı vs böyle de olsa yumurtluyor olabilir miyim normalde her ay kasık ağrım aşırı akıntım olur yumurtlarken

Eklentiler

• IMG_8404.webp
    IMG_8404.webp
    12 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_8405.webp
    IMG_8405.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar merhaba dün ilk idrarla yaptığım test ve bugün ikinci günümde yine ilk idrarla yaptığım test bi inceler misiniz ilk beş dk da çektiğim görseller bunlar dün değerlendirdik ama bugünde mi yapmamız lazım. Bir de yumurtlama hissi yok bende kasık ağrısı vs böyle de olsa yumurtluyor olabilir miyim normalde her ay kasık ağrım aşırı akıntım olur yumurtlarken
Dün yumurtlama olmuş bugün çatlamış 3 gün daha değerlendirin 😊

Merhaba canım yani yumurtlama ağrısı yaşamıyorsun diye yumurtlamadan anlamına gelmiyor dün yumurtlama olmuş sanırım bence bugün de değerlendir

Merhaba canım yani yumurtlama ağrısı yaşamıyorsun diye yumurtlamadan anlamına gelmiyor dün yumurtlama olmuş sanırım bence bugün de değerlendir
Normalde hep yumurtladığımı hissederim kasık ağrısıyla akıntıyla ama bu ay olmayınca belki test yanlıştır dedim de dediğiniz gibi belkide her ay aynı şeyler olmuyordur teşekkür ederim 💕

Normalde hep yumurtladığımı hissederim kasık ağrısıyla akıntıyla ama bu ay olmayınca belki test yanlıştır dedim de dediğiniz gibi belkide her ay aynı şeyler olmuyordur teşekkür ederim 💕
Canım şöyle ben hiçbir zaman yumurtlama testi yapmadım açık ve net söyleyeyim ben hep kasık ve dediğim gibi yumurta akı gibi şeffaf böyle affedersin yapışkan bir akıntı yani esniyor öyle bir akıntı ile hep yumurtladığımı hani anlıyordum yani dedim ki size hani Ağrı hissetmemiş olabilirsin

Back
X