Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He simdi alacam peki gebelik olabilir miEn iyisi erken gebelik testi canım adete yakında lh yükseliyor diyorlar
Evet gebelik olma ihtimali var. Testiniz varsa test yapın. Sonucu haberdar edinHe simdi alacam peki gebelik olabilir mi
Allah im Allah imEvet gebelik olma ihtimali var. Testiniz varsa test yapın. Sonucu haberdar edin![]()
Erken gebelik testinde negatif çıktı adetime 4 gün var offfAllah im Allah im
Sanırım 9 10 pik olmuşAcaba pik olmuş mu 9unda?![]()
Arada silikleşmesi kafamı karıştırdı ama sabah saatlerinde yapıldığında daha silik akşam üzeri saha koyu çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla eğer öyleyse evet 9 10 pik umarım güzel haberler vardırSanırım 9 10 pik olmuş
İnşallah hamile kalırsınız bende yapıyorum şuan daha pik yok sanırımArada silikleşmesi kafamı karıştırdı ama sabah saatlerinde yapıldığında daha silik akşam üzeri saha koyu çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla eğer öyleyse evet 9 10 pik umarım güzel haberler vardır
Evet daha pik olmamış Benimde geçen ay böyle uzun sürmüştü havalarda hormonu ve döngüyğ etkileyebiliyor çok uzun süre böyle koyu olup pik olmamışrı hatta testim bitmişti bırakmışrım bakmayı sandığımdan çok daha geç yumurtladım bu ayda aksğne beklediğimden erken oldu pkos karmaşası sanırım benimİnşallah hamile kalırsınız bende yapıyorum şuan daha pik yok sanırım
Evet olabilir canım hayırlısı olsun hakkımızdaEvet daha pik olmamış Benimde geçen ay böyle uzun sürmüştü havalarda hormonu ve döngüyğ etkileyebiliyor çok uzun süre böyle koyu olup pik olmamışrı hatta testim bitmişti bırakmışrım bakmayı sandığımdan çok daha geç yumurtladım bu ayda aksğne beklediğimden erken oldu pkos karmaşası sanırım benim
İnşallah güzel haberler alırız hayırlısıylaEvet olabilir canım hayırlısı olsun hakkımızda
Evet 9 yumurtalik olmuş ikinci gün çatlama olmuş ve iki gün değerlendirme gerekiyor çünkü yumurta oluyor ikinci günü catlama oluyor yada 24 38 saat falan çatlama oluyorAcaba pik olmuş mu 9unda?![]()