Bende de bu şekilde oluyordu bu defa kararsız kaldım ayın 12 sinde yapmadığım zaman acaba bu şekilde miydi asla bilemeyeceğim :/Bence teste devam edin pik gibi görünüyor ama ben örnek atayım size bende böyle olmuştuEki Görüntüle 3617773
Adetiniz düzenli değil miBende de bu şekilde oluyordu bu defa kararsız kaldım ayın 12 sinde yapmadığım zaman acaba bu şekilde miydi asla bilemeyeceğim :/
Pcosum var mart ayında kürtaj oldum mayısta Ovulasyon testine başladım yeniden adetimin 20. Günü pik oldu haziranda 15. Günü pik oldu mayıs ayında gittiğimde doktorda 1 gün sonra tam büyğmüş olur demişti gerçekten de tam gösterdiAdetiniz düzenli değil mi
Bende pcosum testlerim pike yakın çıkıyor hep bence devam edin yapmaya bende nisanda kürtaj oldum Ovulasyon testiyle gebe kalmıştım inşallah iyi gelirPcosum var mart ayında kürtaj oldum mayısta Ovulasyon testine başladım yeniden adetimin 20. Günü pik oldu haziranda 15. Günü pik oldu mayıs ayında gittiğimde doktorda 1 gün sonra tam büyğmüş olur demişti gerçekten de tam gösterdi
Çok silik olursa ilk testler gibi sanırım yumurtlamaydı diyeceğim galiba inşallah bir an önce gebe kalırız daha önce istemedim şimdi de olmuyorBende pcosum testlerim pike yakın çıkıyor hep bence devam edin yapmaya bende nisanda kürtaj oldum Ovulasyon testiyle gebe kalmıştım inşallah iyi gelir
Silik olsa bile sonradan koyu olabiliyor ben 29. Gün gördüm bu ayÇok silik olursa ilk testler gibi sanırım yumurtlamaydı diyeceğim galiba inşallah bir an önce gebe kalırız daha önce istemedim şimdi de olmuyor
Evet benim 2. Hamileliğimde 31. Gün falandı yumurtlama gördüm bunu yapay zeka pik olarak görüyor kimsede yok yorum yapanSilik olsa bile sonradan koyu olabiliyor ben 29. Gün gördüm bu ay