Ovulasyon testi ?

nurasiret

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
15
0
1
25
Kızlar ilk resim sonuncu test ayın 13 de çektim koyuydu ilk başta pik mi sizce yapay zeka pik olarak söyledi benim piklerim genelde daha koyu oluyordu kuruyunca soluklaştı pcosum var ama 2 kere olumsuz gebeliğim var mayıs ve haziran ayında pik yakaladım bu ay emin olamıyorum 13 pik sayarsak zaten saat 22.07 de yapmışım 12 de yapmadım o yüzden o ara boşluk var tam pikti belki bilemiyorum değerlendirdim 12 sini birde 14’ü gece 4 gibi değerlendirdim sizce teste devam mı edeyim yoksa bu pik mi ?

Eklentiler

• F1B2ECCE-9D00-4442-8C1F-5CBD741AF977.webp
    F1B2ECCE-9D00-4442-8C1F-5CBD741AF977.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0778.webp
    IMG_0778.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 33
Bence teste devam edin pik gibi görünüyor ama ben örnek atayım size bende böyle olmuştu
IMG_6893.webp

Adetiniz düzenli değil mi
Pcosum var mart ayında kürtaj oldum mayısta Ovulasyon testine başladım yeniden adetimin 20. Günü pik oldu haziranda 15. Günü pik oldu mayıs ayında gittiğimde doktorda 1 gün sonra tam büyğmüş olur demişti gerçekten de tam gösterdi

Pcosum var mart ayında kürtaj oldum mayısta Ovulasyon testine başladım yeniden adetimin 20. Günü pik oldu haziranda 15. Günü pik oldu mayıs ayında gittiğimde doktorda 1 gün sonra tam büyğmüş olur demişti gerçekten de tam gösterdi
Bende pcosum testlerim pike yakın çıkıyor hep bence devam edin yapmaya bende nisanda kürtaj oldum Ovulasyon testiyle gebe kalmıştım inşallah iyi gelir

Bende pcosum testlerim pike yakın çıkıyor hep bence devam edin yapmaya bende nisanda kürtaj oldum Ovulasyon testiyle gebe kalmıştım inşallah iyi gelir
Çok silik olursa ilk testler gibi sanırım yumurtlamaydı diyeceğim galiba inşallah bir an önce gebe kalırız daha önce istemedim şimdi de olmuyor 🥹

Back
X