Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım testi yaptığın saat e bak o saaten itibaren 24 saat sonra yumutlaman olacağı anlamına gelir degerlendir bence bugün yarın ve ertesi günMerhabalar arkadaşlar bu ay klomen kullandım,doktorum klomen biteli üç gün oldu adetimin 10.gunü bugün ve adetin 12.günü pazartesi günü kontrolüm var,ben bugün ovülasyon testi yaptım anlayan ya da kullanan arkadaşlar rica etsem yorum yapabilir mi?
Yaaa çok teşekkür ederimAşkım testi yaptığın saat e bak o saaten itibaren 24 saat sonra yumutlaman olacağı anlamına gelir degerlendir bence bugün yarın ve ertesi gün
Ovitrelle vurmadıysan etkisi olmaz klomeninYaaa çok teşekkür ederimKlomen yanlış pozitif vermiyordur demi,bunu düşünmeden edemiyorum da
![]()
Ovitrella gebelik testinde yalancı pozitif veriyor içinde beta hcg olduğu için bunu biliyorum ama lh o da mı yükseltiyorOvitrelle vurmadıysan etkisi olmaz klomenin
Onu bilmiyorum aşkım İnanYaaa çok teşekkür ederimKlomen yanlış pozitif vermiyordur demi,bunu düşünmeden edemiyorum da
![]()
Testte bugün Lh çizgisi kontrol çizmesinden biraz daha soluk duruyor,dünkü teste göre silikleşmiş sanırım çatlama olmuş anlamına geliyor demi?Onu bilmiyorum aşkım İnan
Evet aşkım 24 saat canlı kalıyor yumurta rabbim buyuk güzel haberlerini alalım inşallah bitanemTestte bugün Lh çizgisi kontrol çizmesinden biraz daha soluk duruyor,dünkü teste göre silikleşmiş sanırım çatlama olmuş anlamına geliyor demi?
İnşallah Allah razı olsun,mutlaka yazacağımEvet aşkım 24 saat canlı kalıyor yumurta rabbim buyuk güzel haberlerini alalım inşallah bitanem
İnşallah Allah razı olsun,mutlaka yazacağım
Merhabalar,ben doktora gittim doktorum 36 ve 40 mm güzel iki yumurta olduğunu söyleyince bana fazla büyük gelip doktor değiştirdim,değiştirdiğim yeni doktorum bu yumurtlar çok fazla büyük dedi ve sağ taraft kistik olmuş içe kanama yapmış demişti adetimin 14. Günü duphastona başlattı adet olunca hormon tahlili işe yeniden başlarız dedi ama bugün adetimin 24. Günü duphaston iki dozum kaldı ama bende kahverengi leke geldi az önce.normalde duphaston bittikten 3-7gün sonra adet olursun demişti duphastonun bitmesine iki doz var daha bilginiz var mı bu konudaGüzel haberler getir bana
![]()
Hayır aşkım bir bilgim yok yumurta büyük olunca noluyor kiMerhabalar,ben doktora gittim doktorum 36 ve 40 mm güzel iki yumurta olduğunu söyleyince bana fazla büyük gelip doktor değiştirdim,değiştirdiğim yeni doktorum bu yumurtlar çok fazla büyük dedi ve sağ taraft kistik olmuş içe kanama yapmış demişti adetimin 14. Günü duphastona başlattı adet olunca hormon tahlili işe yeniden başlarız dedi ama bugün adetimin 24. Günü duphaston iki dozum kaldı ama bende kahverengi leke geldi az önce.normalde duphaston bittikten 3-7gün sonra adet olursun demişti duphastonun bitmesine iki doz var daha bilginiz var mı bu konuda
Ha anladım eğer bebiş olursa da düşük lemi sonuçlanır o zamanKiste dönüyor ya da kalitesi çok bozuluyor
Sağlıklı gebelik olma ihtimali düşüyor ama ben ovülasyonda LH zirvede gördüm günleri değerlendirdik sonra LH silikleşti yani çatlama oldu ovülasyona göre,bu süreçten dört gün sonra 36 ve 40 mm yumurta göründü.acaba klomenin etkisi ile üç yumurta olmuştu da biri çatlayıp ikisi fazla büyümeye devam mı etti anlamadım,ovülasyon testleri gayet normal ilerlemişti.Ha anladım eğer bebiş olursa da düşük lemi sonuçlanır o zaman
Merhaba benimde yumurtam fazla büyümüş 29mm olmuş sizin son durum ne oldu acaba ?Sağlıklı gebelik olma ihtimali düşüyor ama ben ovülasyonda LH zirvede gördüm günleri değerlendirdik sonra LH silikleşti yani çatlama oldu ovülasyona göre,bu süreçten dört gün sonra 36 ve 40 mm yumurta göründü.acaba klomenin etkisi ile üç yumurta olmuştu da biri çatlayıp ikisi fazla büyümeye devam mı etti anlamadım,ovülasyon testleri gayet normal ilerlemişti.
Ha anladım aşkım hakkında hayırlısı olsun bitanemSağlıklı gebelik olma ihtimali düşüyor ama ben ovülasyonda LH zirvede gördüm günleri değerlendirdik sonra LH silikleşti yani çatlama oldu ovülasyona göre,bu süreçten dört gün sonra 36 ve 40 mm yumurta göründü.acaba klomenin etkisi ile üç yumurta olmuştu da biri çatlayıp ikisi fazla büyümeye devam mı etti anlamadım,ovülasyon testleri gayet normal ilerlemişti.