Ovülasyon testi

msamsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
25
0
1
35
Merhabalar. Ovülasyon testini 3 defa yaptım ortadaki en koyu çıktı öncesi ve sonrası silik. Hangi gün ilişki yapmalıyım ?

Fotoları yok ama diğerleri silik ama çizgi var ortadaki onlardan iki kat koyu aslında şunu sormak istedim en koyuyu gördüğümüz gün mü ilişki olmalı ertesi gün mü ?

İ
Fotoları yok ama diğerleri silik ama çizgi var ortadaki onlardan iki kat koyu aslında şunu sormak istedim en koyuyu gördüğümüz gün mü ilişki olmalı ertesi gün mü ?
İki çizginin de tam olarak aynı koyulukta olması gerekiyor o gün yumurtlama demek o günü değerlendirmek lazım ertesi gün de silikleşmeye başlar o günü de değerlendirmek lazım. Sonrası da hep günaşırı ilişki devam etmelisiniz

Kızlar ilk kez kullanıyorum bugün böyle oldu pik mi yoksa çok daha mı kırmızı olması gerek

Eklentiler

• IMG_8301.webp
    IMG_8301.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar ilk kez kullanıyorum bugün böyle oldu pik mi yoksa çok daha mı kırmızı olması gerek
daha koyu olacak diğeri gibi 2. çizginin diğer rengine yaklaşmaya başladığını düşündüğünüz anda test sayısını günde 2'ye çıkartabilirsiniz piki kaçırmamak için 14:00-16:00 saatleri arasında piklerimi görürüm ben hep belki yardımcı olur

daha koyu olacak diğeri gibi 2. çizginin diğer rengine yaklaşmaya başladığını düşündüğünüz anda test sayısını günde 2'ye çıkartabilirsiniz piki kaçırmamak için 14:00-16:00 saatleri arasında piklerimi görürüm ben hep belki yardımcı olur
Teşekkür ederim

Back
X