Ovülasyon testi

neyazsamki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
49
10
3
Anlam veremediğim pik olmuş mu 2 gün sonrasında çatlamış mı pek anlayamadım regl 16sında başlamıştı 20 sinde sonlanmıştı bir yorumlar mısınız?

işin garip yanı bugün de böyle dün silik gibiydi pozitif mi yani şuan diğer günler pik olmuşsa neden dün silikken bugün ikinci cizgi belirgin oluyor

Eki Görüntüle 3622616 işin garip yanı bugün de böyle dün silik gibiydi pozitif mi yani şuan diğer günler pik olmuşsa neden dün silikken bugün ikinci cizgi belirgin oluyor
Bugünü de değerlendir o zaman pespese yumurtlama olabilir diye duymuştum şanslısınız bence değerlendirin bir kez daha.

Dün sıvı alımını keserek aynı saatlerde de yaptiysaniz bu ikinci bir yumurtlama olabilir nadir bir durum derler ama sizin başınıza gelmiş güzel bence

Evet dün hatta sıvı alamadım normal bir şey mi bu
Zaten ovulasyon testlerini yaparken sıvı alımı durmalı.. en az iki saat.. buna dikkat ederek dün silik görüp bugün yeniden pozitif olmuşsa. Yeniden bir Yumurtlama gibi duruyor.

Eki Görüntüle 3622616 işin garip yanı bugün de böyle dün silik gibiydi pozitif mi yani şuan diğer günler pik olmuşsa neden dün silikken bugün ikinci cizgi belirgin oluyor
Sen her ihtimale karşı değerlendir ama sıvı alımından kaynaklı yada aynı saatte yapmadıysan o yüzden dün silik bugün daha belirgin olmuştur. Yine de silikleşmeye başlamış ama pik geçmiş gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…