Ovulasyon testi

hemasihemmavi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
7
3
1
30
Selam kızlar. Bugün benim normalde adet takvimime göre ovulasyon dönemimin ilk günü olması lazım. Bu ay bu testlerden aldım 3 gündür yapıyorum fakat hep tek çizgi görüyorum. Bu henüz yumurtlama başlamadığı anlamına geliyor biliyorum fakat yumurtlama takvimime göre bu testlerde en azından silik de olsa ikinci çizgi çıkması gerekmiyor mu? Yani ürünü sipariş verirken kullanıcı görsellerinde zamanla koyulaşan silik çizgiler vardı ama bende eksilik bile çıkmıyor hep tek çizgi çıktı. Reglim düzenlidir her ay. Niye yumurtlama çıkmıyor anlamadım. Adet takvimime göre ovulasyon dönemi 17-23 arasında gösteriyor. Ben testi yapmaya devam edicem ama hep tek çizgi olursa bu bir sorun olduğu anlamına geliyor dimi 😔

Eklentiler

• IMG_20250817_161717.webp
    IMG_20250817_161717.webp
    87,2 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2025-08-17-16-26-02-231_com.popularapp.periodcalendar.webp
    Screenshot_2025-08-17-16-26-02-231_com.popularapp.periodcalendar.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 9
Uygulama takvimleri sizin biyolojik zamanınızı tam bilemez, adetiniz bittikten hemen sonra başlamalısınız, bende yapmıştım bir ara benimde uygulama takviminden 3 gün önce göstermişti belki sizde oylesiniz dir. Bende tekrar yapacağım adetimin bitmesini bekliyorum şuan

Uygulama takvimleri sizin biyolojik zamanınızı tam bilemez, adetiniz bittikten hemen sonra başlamalısınız, bende yapmıştım bir ara benimde uygulama takviminden 3 gün önce göstermişti belki sizde oylesiniz dir. Bende tekrar yapacağım adetimin bitmesini bekliyorum şuan
Yani yumurtlama adet bitiminden bir hafta sonra başlamıyor mı ben herkeste öyle olduğunu sanıyodum. Yani adet biter bitmez de yumurtlama olabilir mi ki ? Yapay zekaya sordum O da adetten ortalama Bir hafta on gün sonra başlar ovulasyon dönemi diyor.. 🤷

Yani yumurtlama adet bitiminden bir hafta sonra başlamıyor mı ben herkeste öyle olduğunu sanıyodum. Yani adet biter bitmez de yumurtlama olabilir mi ki ? Yapay zekaya sordum O da adetten ortalama Bir hafta on gün sonra başlar ovulasyon dönemi diyor.. 🤷
Adet biter bitmez başlatıyorum ovulasyon testini yapmaya o zaman başlıyoruz, 1 hafta 10 gün ortalama zaten herkesin fizyolojisi aynı değil nasıl herkesin adet günüde aynı değilse onun gibi düşünün

Back
X