Ovulasyon testi

Hayatvesen

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
15
1
6
33
Kızlar iki test arasında 10. 15 dk var,bende polikistik over var âdet düzensizliği de zaten başı çekiyor, ilaçla adet oldum adetin 7. Günü başladım bugün yaptığım da 12 . güne denk geliyor diğer testlere göre bunlar daha belirgin geldi bana sizce yumurtlama varmı yoksa yaklaşıyor mu?

Eklentiler

• 1000168771.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000168756.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 11
Bir pcoslu için Ovulasyon testi kopkoyu olana kadar birşey ifade etmiyor bence ben ileri seviye pcos değilim kendi kendime adet oluyorum ama testler pcostan dolayı hep bu şekil koyu çıkıyor

Yumurtalama yok zaman ikisi de aynı koyulukta olması lazım tekrarla ovulasyonu ikisini aynı renkte görürsen degerlendir siliklesme olduğu günü de degerlendir inşallah hamilelik olur

Evet 11 silikti zaten burda koyulaşmış bu ta mart ayının bu döngüde gebe kalmıştım ama düşük kürtaj oldu maalesef
2 düşüğüm var bugün leke var adetim dündü gelmedi şüphem var test yaptım da varmı yok mu anlamadım Şubat ayında bende düşük yaptım

Değerlendirme yapmamız için hepsini atmanız lazım ama pik yok bunlarda pik olana kadar devam etmeniz lazım

Diğerlerinin resimlerini çektim telefonumda onlarda T çizgisi daha silik olduğu için atmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…