Ovulasyon testi

Canım belirti hemen çıkmaz döllenme olduysa bile daha vücudun hamile olduğunun farkında değil yerleşme olması lazım. O da çatlamadan sonra 5 ila 10 gün içinde oluyor anca o yerleşme olacak da öyle belirti göreceksin

Naptınız kızlar? Güzel haberlerinizi alırız inşallah.

Kızlar merhaba ovulasyon testim sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 1000054927.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 22
Yumurtlama geçtiği için sormak istedim teşekkür ederim yine de
Tam anlamamışım kusura bakmayın Hamileliğimi yumurtlamadan sonra tekrar koyulasip pik olan yumurtlama testlerimden şüphelenip test yaparak öğrenmiştim. Hamileliğimi öğrendiğim güne ait yumurtlama ve gebelik testlerim bu şekildeydi. Sizinkide koyulaşıyor gibi duruyor. Bende gebelik testi yapabilirsiniz. Umarım güzel haberler alırsınız

Çok teşekkür ederim

Ovulasyon testiyle hamile olduğunuzu nasıl anladınız kaçıncı gün anladınız

Ovulasyon testiyle hamile olduğunuzu nasıl anladınız kaçıncı gün anladınız
Pik günü değerlendirmiştim. O günden bende tam 12- 13 gün sonra testlerim tekrar pik olmuştu. Yani T çizgisi de diğeri kadar koyu olmuştu pik gibi. O zaman hamilelik testi yapmıştım. Çok erken öğrenmiştim. 2 günde bir kan verdirip artış takip etti doktorum ilk. Yumurtlamadan 23 gün sonrada kese ve yolk sac ı görmüştük ilk defa.

Cuma günü vurulmuştum
Ben iğne vurulmadığım için maalesef o konuda bir bilgim yok. Ama stres yapmayın ovulasyon testine devam edin bence. En azından çatlamazsa bilirsiniz ve doktorunuza bunu belirtebilirsiniz diye düşünüyorum. <3

Ben iğne vurulmadığım için maalesef o konuda bir bilgim yok. Ama stres yapmayın ovulasyon testine devam edin bence. En azından çatlamazsa bilirsiniz ve doktorunuza bunu belirtebilirsiniz diye düşünüyorum. <3
Çok endişelenmek istemiyorum ama hayırlısı tabiki çok fazla agrım var onu da doktor normal karşılıyor

İlki yumurtalamadan 4 gün sonra ikincisi bugün yani dpo 10 sizce koyulaşma var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…