Canım belirti hemen çıkmaz döllenme olduysa bile daha vücudun hamile olduğunun farkında değil yerleşme olması lazım. O da çatlamadan sonra 5 ila 10 gün içinde oluyor anca o yerleşme olacak da öyle belirti göreceksin4 gün ovülasyon yaptım hep koyu bugün şilikti ama yine bugün değerlendirim tahminen ne zaman gebelık testi yapayım bide yüzümde sıvılce çıktı başka belirtim yok ve sarı yapışkan akıntı
Merhaba bu aksam ve test tekrar şilikleşene kadarki günleri degerlendirebilirsinBenim bu akşam sondaki böyle oldu
Meraba bugün çatlama oldu şurdan anladım yumurta sarısı gıbı acayip akıntım oldu değeelendırdım olurmuMerhaba bu aksam ve test tekrar şilikleşene kadarki günleri degerlendirebilirsin
İnşallah olur. Sen olması gerekeni yapmışsın. Şimdi adet zamanını bekleyebilirsinMeraba bugün çatlama oldu şurdan anladım yumurta sarısı gıbı acayip akıntım oldu değeelendırdım olurmu
Tam yumurtlama olmamış gibi sanki daha. Bu benim yumurtlamam olduğundaki testlere ait resimlerim. Belki örnek olarak size fayda sağlar.Kızlar merhaba ovulasyon testim sizce gebelik olabilir mi
Yumurtlama geçtiği için sormak istedim teşekkür ederim yine deTam yumurtlama olmamış gibi sanki daha. Bu benim yumurtlamam olduğundaki testlere ait resimlerim. Belki örnek olarak size fayda sağlar.Eki Görüntüle 3645015 Eki Görüntüle 3645014
Tam anlamamışım kusura bakmayınYumurtlama geçtiği için sormak istedim teşekkür ederim yine de
Çok teşekkür ederimTam anlamamışım kusura bakmayınHamileliğimi yumurtlamadan sonra tekrar koyulasip pik olan yumurtlama testlerimden şüphelenip test yaparak öğrenmiştim. Hamileliğimi öğrendiğim güne ait yumurtlama ve gebelik testlerim bu şekildeydi. Sizinkide koyulaşıyor gibi duruyor. Bende gebelik testi yapabilirsiniz. Umarım güzel haberler alırsınız Eki Görüntüle 3645028
Merhabalar sizde yumurtlama kaç gün sürdüTam yumurtlama olmamış gibi sanki daha. Bu benim yumurtlamam olduğundaki testlere ait resimlerim. Belki örnek olarak size fayda sağlar.Eki Görüntüle 3645015 Eki Görüntüle 3645014
Yaklaşık testlerde 24 saat kadar pik yani yumurtlama görmüştüm.Merhabalar sizde yumurtlama kaç gün sürdü
Ya ben bugün sabah kontrole gittim 30 cm olmuş catlamamış napıcamYaklaşık testlerde 24 saat kadar pik yani yumurtlama görmüştüm.
Cuma günü vurulmuştumYaklaşık testlerde 24 saat kadar pik yani yumurtlama görmüştüm.
Ovulasyon testiyle hamile olduğunuzu nasıl anladınız kaçıncı gün anladınızMerhaba bende ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ve ovulasyon testi ile hamile olduğumu anlamıştım. Bu testteki durum yumurtladığını gösteriyor. Bu günleri değerlendirmen gerekiyordu. Değerlendirdikten sonrasını takip etmen gerekir. Senin daha adetine var. Bu test günlerini değerlendirdin mi?
Pik günü değerlendirmiştim. O günden bende tam 12- 13 gün sonra testlerim tekrar pik olmuştu. Yani T çizgisi de diğeri kadar koyu olmuştu pik gibi. O zaman hamilelik testi yapmıştım. Çok erken öğrenmiştim. 2 günde bir kan verdirip artış takip etti doktorum ilk. Yumurtlamadan 23 gün sonrada kese ve yolk sac ı görmüştük ilk defa.Ovulasyon testiyle hamile olduğunuzu nasıl anladınız kaçıncı gün anladınız
Ben iğne vurulmadığım için maalesef o konuda bir bilgim yok. Ama stres yapmayın ovulasyon testine devam edin bence. En azından çatlamazsa bilirsiniz ve doktorunuza bunu belirtebilirsiniz diye düşünüyorum. <3Cuma günü vurulmuştum
Çok endişelenmek istemiyorum ama hayırlısı tabiki çok fazla agrım var onu da doktor normal karşılıyorBen iğne vurulmadığım için maalesef o konuda bir bilgim yok. Ama stres yapmayın ovulasyon testine devam edin bence. En azından çatlamazsa bilirsiniz ve doktorunuza bunu belirtebilirsiniz diye düşünüyorum. <3
Pik günü değerlendirmiştim. O günden bende tam 12- 13 gün sonra testlerim tekrar pik olmuştu. Yani T çizgisi de diğeri kadar koyu olmuştu pik gibi. O zaman hamilelik testi yapmıştım. Çok erken öğrenmiştim. 2 günde bir kan verdirip artış takip etti doktorum ilk. Yumurtlamadan 23 gün sonrada kese ve yolk sac ı görmüştük ilk defa.
Var gibi gözüküyor. Ovulasyon testlerine devam edin. Böyle devam ederse 3-4 gün sonra erken hamilelik testi yapabilirsiniz. Hayırlısı olsun inşallah :) Bizi de haberdar edinEki Görüntüle 3661465 İlki yumurtalamadan 4 gün sonra ikincisi bugün yani dpo 10 sizce koyulaşma var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?