• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

kalbim34

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
48
3
611
İstanbul
Selam kızlar yumurtalamamın üzerinden 10 gün geçti bugün hafiften mide bulantım oldu elimde ovulasyon testi vardı yaptım böyle çıktı bu lh hormonu normalde böylemi çıkar yumurtlama olmadan bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim 🫶

Eklentiler

• IMG_0074.webp
    IMG_0074.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0072.webp
    IMG_0072.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 32
Tekrar yumurtluyor da olabilirsiniz tabi ama bence düşük bi ihtimal :) yarın yine yapın hala koyuysa olmuştur bu iş
Bugün mide bulantım ve sol kasık ağrım olunca şüphelendim evde bu test vardı bir yapayım dedim böyle çıkınca şaşırdım hiç böyle olmamıştı yumurtlama belirtilerimi bildiğim için bende sanmıyorum yeniden yumurtlama olacağını yarın yeniden yapacağım bakalım hayırlısı Allahın izniyle 🤲🫶

Bugün mide bulantım ve sol kasık ağrım olunca şüphelendim evde bu test vardı bir yapayım dedim böyle çıkınca şaşırdım hiç böyle olmamıştı yumurtlama belirtilerimi bildiğim için bende sanmıyorum yeniden yumurtlama olacağını yarın yeniden yapacağım bakalım hayırlısı Allahın izniyle 🤲🫶
Ayyyyy ben ümitlendirmek istemem ama gebelik testi yaparsan pozitifi görecekmişsin gibi hissettim 💕 umarım güzel haber alırsın

Bizede haber ver canım

Tekrar yumurtluyor da olabilirsiniz tabi ama bence düşük bi ihtimal :) yarın yine yapın hala koyuysa olmuştur bu iş
Selam canım bugün de böyle çıktı silik çıkmıyor nedense T kısmı adete 9 gün kaldı birşey yok sanırım senin nasıldı görüntü olsaydı bakardık

Eklentiler

• IMG_0082.webp
    IMG_0082.webp
    8 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar merhabalar bende reglime 6 gün kala başladım ovulasyona en son ki de iki gün kala bugünün yorumunuz var mı acaba 🤷

Eklentiler

• IMG_20250920_115044.webp
    IMG_20250920_115044.webp
    56 KB · Görüntüleme: 29
Senin koyu bayağı canım sen normal test yapsan çıkar gebelik İnşallah vardır küçük mucizen seninle 🤲🫶
Ay inşallah 🙏iki sene dolacak artık hiç umudum da yok korkuyorum da keşke olsa yarın bir tane daha yapcam ovu yarında koyu olur sa pazartesi de günüm zaten olmazsam gebelik testi alıp yapcam artık 😊

Back
X