Yaa inşallah canımhamile olabilirsiniz bence gebelik testi yapın. benimde adete yakın böyle cıkmıstı hamileymişim
Tekrar yumurtluyor da olabilirsiniz tabi ama bence düşük bi ihtimal :) yarın yine yapın hala koyuysa olmuştur bu işYaa inşallah canımadete yakın böyle çıkmaz sanırım normalde dimi
Bugün mide bulantım ve sol kasık ağrım olunca şüphelendim evde bu test vardı bir yapayım dedim böyle çıkınca şaşırdım hiç böyle olmamıştı yumurtlama belirtilerimi bildiğim için bende sanmıyorum yeniden yumurtlama olacağını yarın yeniden yapacağım bakalım hayırlısı Allahın izniyleTekrar yumurtluyor da olabilirsiniz tabi ama bence düşük bi ihtimal :) yarın yine yapın hala koyuysa olmuştur bu iş
Ayyyyy ben ümitlendirmek istemem ama gebelik testi yaparsan pozitifi görecekmişsin gibi hissettimBugün mide bulantım ve sol kasık ağrım olunca şüphelendim evde bu test vardı bir yapayım dedim böyle çıkınca şaşırdım hiç böyle olmamıştı yumurtlama belirtilerimi bildiğim için bende sanmıyorum yeniden yumurtlama olacağını yarın yeniden yapacağım bakalım hayırlısı Allahın izniyle
İnşallah canım benim güzel dileklerin için çok teşekkürlerAyyyyy ben ümitlendirmek istemem ama gebelik testi yaparsan pozitifi görecekmişsin gibi hissettimumarım güzel haber alırsın
Bizede haber ver canımBugün mide bulantım ve sol kasık ağrım olunca şüphelendim evde bu test vardı bir yapayım dedim böyle çıkınca şaşırdım hiç böyle olmamıştı yumurtlama belirtilerimi bildiğim için bende sanmıyorum yeniden yumurtlama olacağını yarın yeniden yapacağım bakalım hayırlısı Allahın izniyle
Tamam canım Allahın izniyle inşallahBizede haber ver canım
Selam canım bugün de böyle çıktı silik çıkmıyor nedense T kısmı adete 9 gün kaldı birşey yok sanırım senin nasıldı görüntü olsaydı bakardıkTekrar yumurtluyor da olabilirsiniz tabi ama bence düşük bi ihtimal :) yarın yine yapın hala koyuysa olmuştur bu iş
Selam canım bugün de böyle çıktı silik çıkmıyor nedense T kısmı adete 9 gün kaldı birşey yok sanırım senin nasıldı görüntü olsaydı bakardık
Adetine kaç gün varken yapmıştın canım sen senin daha belirgin bende yok sanırımEki Görüntüle 3646298 benim böyleydi canım
Senin koyu bayağı canım sen normal test yapsan çıkar gebelik İnşallah vardır küçük mucizen seninleKizlar merhabalar bende reglime 6 gün kala başladım ovulasyona en son ki de iki gün kala bugünün yorumunuz var mı acaba
Ben. 10 gün varken başladım böyle çıkması doğal o zaman senin 6 günde benimki gibiymiş 2 gün kala koyulaşmış sizce benim testim nasıl??Kizlar merhabalar bende reglime 6 gün kala başladım ovulasyona en son ki de iki gün kala bugünün yorumunuz var mı acaba
2 gün vardı sanırımAdetine kaç gün varken yapmıştın canım sen senin daha belirgin bende yok sanırım
Ay inşallahSenin koyu bayağı canım sen normal test yapsan çıkar gebelik İnşallah vardır küçük mucizen seninle
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindirAy inşallahiki sene dolacak artık hiç umudum da yok korkuyorum da keşke olsa yarın bir tane daha yapcam ovu yarında koyu olur sa pazartesi de günüm zaten olmazsam gebelik testi alıp yapcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?