Ovülasyon testi

hogwards7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
41
11
38
28
Kızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_7189.webp
    131,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz
Test yapmaya devam etmeli miyim yada ilişkiye bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim

İyi olmuş canım. Şimdi bekleme zamanı umarım hayırlı haber alırız. Benimde 27si pikti.

Bence pik olmamış bu testler cok tuhaf. Pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor. Ayın 1 indeki testinde T çizgisi c ye göre silik. Genede değerlendirin ve test yapmaya devam edin. Örnek test bırakıyorum size aynı koyuluk ve T daha koyu olcak.

Eklentiler

• IMG_7057.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 17
Böyle beliyordum bende olmadı ama biraz daha koyu gelince ayın 2 si umutlandım bilmiyorum kafam çok karıştı o yüzden burdan sormak istedim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…