Ovülasyon testi

hogwards7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
44
11
38
29
Kızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_7189.webp
    131,6 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz
Test yapmaya devam etmeli miyim yada ilişkiye bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim

İyi olmuş canım. Şimdi bekleme zamanı umarım hayırlı haber alırız. Benimde 27si pikti.

Bence pik olmamış bu testler cok tuhaf. Pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor. Ayın 1 indeki testinde T çizgisi c ye göre silik. Genede değerlendirin ve test yapmaya devam edin. Örnek test bırakıyorum size aynı koyuluk ve T daha koyu olcak.

Eklentiler

• IMG_7057.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 103
Böyle beliyordum bende olmadı ama biraz daha koyu gelince ayın 2 si umutlandım bilmiyorum kafam çok karıştı o yüzden burdan sormak istedim sağolun

Merhaba kızlar test yapmaya devam ettim meraktan adetim yaklaştı ama yine koyulamaya başladı bakar mısnız rica etsem ne diyosunuz bu testlere

Eklentiler

• IMG_7251.webp
    118,8 KB · Görüntüleme: 67
Ya benimki neden bir silik bir koyu oluyor aynı saatlerde yapıp sıvıyıda kesiyorum

Eklentiler

• IMG_20251026_181126.webp
    144,2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20251026_180623.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 37
Sizin regli oldu mu ? Bende il defa deniyorum takvime göre dün yumurtlama günümdü ama hala pik göremedim koyulaştı sonra silikleşti. Normalde düzenli adet görünüyorum. Benim de bu şekil

Sizin regli oldu mu ? Bende il defa deniyorum takvime göre dün yumurtlama günümdü ama hala pik göremedim koyulaştı sonra silikleşti. Normalde düzenli adet görünüyorum. Benim de bu şekil
Evet oldum o ay bende anlamadım pik yaptı sonra silikleşti tekrar pik yaptı gibi oldu benimde değişikti zaten olmadı da sonuç olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…