Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmaya devam etmeli miyim yada ilişkiye bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirimKızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz
İyi olmuş canım. Şimdi bekleme zamanı umarım hayırlı haber alırız. Benimde 27si pikti.Kızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz
Bence pik olmamış bu testler cok tuhaf. Pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor. Ayın 1 indeki testinde T çizgisi c ye göre silik. Genede değerlendirin ve test yapmaya devam edin. Örnek test bırakıyorum size aynı koyuluk ve T daha koyu olcak.Kızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz
Bu arada pcosunuz var mıKızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz
Bu arada pcosunuz var mı
İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun bekleyelim bakalımİyi olmuş canım. Şimdi bekleme zamanı umarım hayırlı haber alırız. Benimde 27si pikti.
Böyle beliyordum bende olmadı ama biraz daha koyu gelince ayın 2 si umutlandım bilmiyorum kafam çok karıştı o yüzden burdan sormak istedim sağolunBence pik olmamış bu testler cok tuhaf. Pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor. Ayın 1 indeki testinde T çizgisi c ye göre silik. Genede değerlendirin ve test yapmaya devam edin. Örnek test bırakıyorum size aynı koyuluk ve T daha koyu olcak.
Bence yeni pik olacak banada ilk attığınız pik gibi gelmedi kendi görselimi ekledimMerhaba kızlar test yapmaya devam ettim meraktan adetim yaklaştı ama yine koyulamaya başladı bakar mısnız rica etsem ne diyosunuz bu testlere
Ya benimki neden bir silik bir koyu oluyor aynı saatlerde yapıp sıvıyıda kesiyorumBence pik olmamış bu testler cok tuhaf. Pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor. Ayın 1 indeki testinde T çizgisi c ye göre silik. Genede değerlendirin ve test yapmaya devam edin. Örnek test bırakıyorum size aynı koyuluk ve T daha koyu olcak.
Düzenli adet var mıYa benimki neden bir silik bir koyu oluyor aynı saatlerde yapıp sıvıyıda kesiyorum
Evet her ay 30 günde bir olurumDüzenli adet var mı
Kaçıncı günününizEvet her ay 30 günde bir olurum
19.GünümmKaçıncı günününiz
30 günde oluyorsanız normalde görmeniz lazımdı bu ay farklı da geçiyor olabılır19.Günümm
Sizin regli oldu mu ? Bende il defa deniyorum takvime göre dün yumurtlama günümdü ama hala pik göremedim koyulaştı sonra silikleşti. Normalde düzenli adet görünüyorum. Benim de bu şekilKızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi yaptım bu günlerde en koyu ayın 1inde çıktı değerlendirdiğimiz günler de 28-30 ve ayın 2 siydi doğru olmuş mu sizce bana yardımcı olur musunuz
Evet oldum o ay bende anlamadım pik yaptı sonra silikleşti tekrar pik yaptı gibi oldu benimde değişikti zaten olmadı da sonuç olarakSizin regli oldu mu ? Bende il defa deniyorum takvime göre dün yumurtlama günümdü ama hala pik göremedim koyulaştı sonra silikleşti. Normalde düzenli adet görünüyorum. Benim de bu şekil