• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testi?

gizeyasar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
5
0
1
24
IMG_6383.webp
merhaba kızlar, benim ovülasyon takip testlerim bu şekilde fakat tam gününü anlayamadım. sizce 10u ve 11i pozitif gibi mi duruyor. iki çizgide tam koyu olmadığından emin olamadım ama birbirlerine çok yakın renktwler ve sonrasında o koyuluk yok olmaya başladığı için kafam karıştı? ne düşünüyorsunuz acaba

Eki Görüntüle 3658641 merhaba kızlar, benim ovülasyon takip testlerim bu şekilde fakat tam gününü anlayamadım. sizce 10u ve 11i pozitif gibi mi duruyor. iki çizgide tam koyu olmadığından emin olamadım ama birbirlerine çok yakın renktwler ve sonrasında o koyuluk yok olmaya başladığı için kafam karıştı? ne düşünüyorsunuz acaba
Kuzum benim de böyle oldu, muhtemelen o test pike yakın olduğu gün ileriki saatlerde koyulaşmıştir. Yani inşallah:)

inşallah öyledir, x olan günlerde ilişki oldu. umarım tutar. sizce en yakın ne zaman gebelik testi yapmalıyım
Tahmini yumurtlama tarihinden sonraki 14. gün beklenen adet tatihi olarak belirleniyor. Bence o gün yapılabilir. Erken yapınca hayal kırıklığı oluyor.

Back
X