Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ovulasyon testi yapıyorum adeti biteli 3 gün oldu ilk gün bu 2 güne göre dsha bugğnde düne göre daha kpyu ne oluyor yani bu kafam karıştı fotoğrafı alta ekliyorum bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Kızlar merhaba ovulasyon testi yapıyorum adeti biteli 3 gün oldu ilk gün bu 2 güne göre dsha bugğnde düne göre daha kpyu ne oluyor yani bu kafam karıştı fotoğrafı alta ekliyorum bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
En koyu olduğu gün daha çatlamamış oluyor
Silik çıkarsa çatlamış demek oluyor ilişki şart
En koyu olduğu gün bazen 2 gün de sürebilir
O yüzden ilişkide acele etme derim ama başka şansın yoksa spermler içerde de yaşayabiliyor yumurtayı bekler
En koyu olduğu gün daha çatlamamış oluyor
Silik çıkarsa çatlamış demek oluyor ilişki şart
En koyu olduğu gün bazen 2 gün de sürebilir
O yüzden ilişkide acele etme derim ama başka şansın yoksa spermler içerde de yaşayabiliyor yumurtayı bekler