Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimPik olmuş canım bugünü değerlendirmeye çalış mutlaka
Bişe sormak isdiyorum yumurtlamam 19 unda oldu Ekim kaçında hcg testi yapmalıyım sizce erken gebelik yapsam çıkar mıPik olmuş canım bugünü değerlendirmeye çalış mutlaka
Çok erken daha canım yapma benceBişe sormak isdiyorum yumurtlamam 19 unda oldu Ekim kaçında hcg testi yapmalıyım sizce erken gebelik yapsam çıkar mı
En erken 30 ekim gibiBişe sormak isdiyorum yumurtlamam 19 unda oldu Ekim kaçında hcg testi yapmalıyım sizce erken gebelik yapsam çıkar mı
Üsteli dün altaki bugün düne göre silik ama dün pik olmamıştı pik olmadan nasıl silik oldu bakabilir misinizben dünü ayrıca bidaha atıcam sizePik olmuş canım bugünü değerlendirmeye çalış mutlaka
Bu dünün tek haliPik olmuş canım bugünü değerlendirmeye çalış mutlaka
Canım attıklarına göre pik olmamış evet. Kaçıncı günündesin adet sonrasında?Bu dünün tek hali
14.Canım attıklarına göre pik olmamış evet. Kaçıncı günündesin adet sonrasında?
Daha yapmaya devam et canım benim mesela 17 günde yumurtlamam oluyor
Ama benn28. Gün adet oluyorumDaha yapmaya devam et canım benim mesela 17 günde yumurtlamam oluyor
Gece pik olmuş olabilir mi acaba dünde göre neden silik çıktı ki bu kadarCanım attıklarına göre pik olmamış evet. Kaçıncı günündesin adet sonrasında?
Daha yapmaya devam et canım benim mesela 17 günde yumurtlamam oluyor
Canım bugün kesin pik değerlendir mutlaka
tekrardanCanım bugün kesin pik değerlendir mutlaka
Evet bir kaç gün daha yapmaya devam etTamam testi yarın mı yapayım
tekrardan