• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

kumsal007

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
424
383
18
30
Merhabalar. Bu ayki adetimden sonra ilk defa ovülasyon testi ile gebelik denemeye başlayacağım. Aldığım ovülasyon testinde (İnnovita) iki çizgiyi de koyu gördüğünüzde çizgilerden biri silikleşene kadar her gün birliktelik olmalı yazıyor. Doktorum bana iki günde bir önermişti. Bir sıkıntı olur mu

Merhabalar. Bu ayki adetimden sonra ilk defa ovülasyon testi ile gebelik denemeye başlayacağım. Aldığım ovülasyon testinde (İnnovita) iki çizgiyi de koyu gördüğünüzde çizgilerden biri silikleşene kadar her gün birliktelik olmalı yazıyor. Doktorum bana iki günde bir önermişti. Bir sıkıntı olur mu
Bence olmaz günleri değerlendirin diye öyle yazıyolar testlere ama bende 3 gün üst üste birliktelik diye biliyordum silikleşene kadar ilk defa duydum

İnstagramdaki birgebeningünlüğü bana bu şekilde demişti

Eklentiler

• IMG_0556.webp
    IMG_0556.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 19
Bence olmaz günleri değerlendirin diye öyle yazıyolar testlere ama bende 3 gün üst üste birliktelik diye biliyordum silikleşene kadar ilk defa duydum

İnstagramdaki birgebeningünlüğü bana bu şekilde demişti

Attığınız bilgi için teşekkür ederim. Yani iki günde bir yapmak yerine (ki eşimde sperm sorunu yok) 3 gün boyunca her gün yapmak bir sıkıntı yaratmaz o zaman. Ben hep iki günde bir olarak duyuyorum doktolardan. Hatta ekim adetimden sonra muayeneye gittim. Adetin 15.günü progesteron hormonu bakıldı. Senin yumurtlaman 2 gün önce (adetin 13.günü) olmuş. Kasım adetinin 11-13 ve 15.günleri muhakkak deneyin dedi.. ondan kafam karıştı üst üste her gün birliktelik sıkıntı çıkarmaz mı diye

Attığınız bilgi için teşekkür ederim. Yani iki günde bir yapmak yerine (ki eşimde sperm sorunu yok) 3 gün boyunca her gün yapmak bir sıkıntı yaratmaz o zaman. Ben hep iki günde bir olarak duyuyorum doktolardan. Hatta ekim adetimden sonra muayeneye gittim. Adetin 15.günü progesteron hormonu bakıldı. Senin yumurtlaman 2 gün önce (adetin 13.günü) olmuş. Kasım adetinin 11-13 ve 15.günleri muhakkak deneyin dedi.. ondan kafam karıştı üst üste her gün birliktelik sıkıntı çıkarmaz mı diye
Sonucun kaç çıktı

Bencede denemekte fayda var ister doktorun dediği gibi yapın ister üst üste yapın nasıl isterseniz ama sperm kalitesi de önemli bizde hiç 3 gün üst üste yapmadık

Bencede denemekte fayda var ister doktorun dediği gibi yapın ister üst üste yapın nasıl isterseniz ama sperm kalitesi de önemli bizde hiç 3 gün üst üste yapmadık

Aynenn sperm kalitesi önemli. Zaten 3 ay önce genetik sorun sebebiyle bir gebelik sonladırma durumum olmuştu. İnanılmaz korkuyorum suan aynı şeyleri yaşamaktan

2.3 çıktı. Doktor testten 2 gün önce yumurtlamışsın dedi bilemiyorum ne kadar doğru
Benimde sonucum 7,75 çıkmıştı sadece yumurtlama olmuş dedi ama doktor bana 5 den düşük çıkarsa yumurtlama olmamıştır demişti ben adetin 22.Günü gittim diye hatırlıyorum

Benimde sonucum 7,75 çıkmıştı sadece yumurtlama olmuş dedi ama doktor bana 5 den düşük çıkarsa yumurtlama olmamıştır demişti ben adetin 19. Günü gittim diye hatırlıyorum

Valla ultrasonda bakıp yumurtan çatlamış demişti tahlil öncesinde de.. chatgpt hemen yükselmez yumurtlamadan sonra diyor 72 saate anca yükselirmiş. Bilemedimm

Normal günlerde 2 günde bir ilişki deneyin sperm kalitesi için.pik gördüğünüz günler silikleşinceye kadar her gün ilişki yaşayın.

Nisandan beri deniyoruz bizde

Geç olsun ama sağlıklı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin ikimize de. Bir önceki hamileliğim 7 ay denemeyle olmuştu. Ama o kadar sabırsızdım ki hemen olsun istiyordum. Acı tecrübeyi yaşadıktan sonra sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum. Dua ederken de en kısa zamanda sağlıklı sekilde nasip et diyorum.. Allahım nasip etsin inşallah

Geç olsun ama sağlıklı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin ikimize de. Bir önceki hamileliğim 7 ay denemeyle olmuştu. Ama o kadar sabırsızdım ki hemen olsun istiyordum. Acı tecrübeyi yaşadıktan sonra sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum. Dua ederken de en kısa zamanda sağlıklı sekilde nasip et diyorum.. Allahım nasip etsin inşallah
Bende hep öyle dua ediyorum inşallah sağlıkla gelirler beklemek çok zor o stresi yaşamak

Bende hep öyle dua ediyorum inşallah sağlıkla gelirler beklemek çok zor o stresi yaşamak erkeklerin zaten anladığını düşünmüyorum asla

Aynen öyle. İnsan bir umut belirti arıyor her adet dönemi geldiğinde. Bazen etkilenip belirti varmış gibi hissediyor. Çok zor bizler için

Back
X