- 22 Kasım 2025
- 9
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi karadere11
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik olması için pik gibi olması gerekiyor seninki silik ama yanıltabilir seni en iyisi gebelik testi alıp yapmak regl günün bugün baktımda çatlamadan sonraki günleri sayman gerekiyor pik yaptığı günden değilMerhabalar hanımlar aranıza yeni katıldım 2 gün önce regl olmam gerekiyordu olmadım regl bitişinden itibaren test yapıyorum bu son testim bi bakarmısınız gebelik olabilir mi![]()
Teşekkür ediyorum ilk defa kullanıyorum da reglim gecikti bugün 2.gün heyecan yaptım yarında olmazsam pazartesi bi test yapıcamHamilelik olması için pik gibi olması gerekiyor seninki silik ama yanıltabilir seni en iyisi gebelik testi alıp yapmak regl günün bugün baktımda çatlamadan sonraki günleri sayman gerekiyor pik yaptığı günden değil
Erken gebelik testi yaparsan çıkar varsa eğer bugün eczaneden al bence testi sabah ilk idrarla yap gecikmen yok bugün olman gerekiyor normaldeTeşekkür ediyorum ilk defa kullanıyorum da reglim gecikti bugün 2.gün heyecan yaptım yarında olmazsam pazartesi bi test yapıcam
27.gün kesin oluyordum 20si olmadım alırımErken gebelik testi yaparsan çıkar varsa eğer bugün eczaneden al bence testi sabah ilk idrarla yap gecikmen yok bugün olman gerekiyor normalde
Hayır öyle hesaplamıyorsun adet gününü çatlamadan 14 gün sonra adet başlar bu herkeste aynıdır senin bu ay yumurtlaman gecikmiş ovulasyon testi kullandığın zaman bu aklında olsun testin pik yaptığı günün ertesi günü silikleşir bu çatlama demektir yumurtan çatlamış oluyor silikleştiğinde sen çatlamadan 14 gün sonrayı hesaplıcaksın adet günün olarak27.gün kesin oluyordum 20si olmadım alırım
İlk defa Ovulasyon testi yapıyorum hiç yapmayan biri nerden bilsin pik gününü değil miHayır öyle hesaplamıyorsun adet gününü çatlamadan 14 gün sonra adet başlar bu herkeste aynıdır senin bu ay yumurtlaman gecikmiş ovulasyon testi kullandığın zaman bu aklında olsun testin pik yaptığı günün ertesi günü silikleşir bu çatlama demektir yumurtan çatlamış oluyor silikleştiğinde sen çatlamadan 14 gün sonrayı hesaplıcaksın adet günün olarak
Bende ilk kullandığımda bilmiyordum 7 kasım pik yapmış 8 kasım silikleşmiş 9 kasım 1.gün olarak sayacaksın mesela banada başta çok karışık gelmişti 3.defa kullanmaya başladığım için öğrendim haliyleİlk defa Ovulasyon testi yapıyorum hiç yapmayan biri nerden bilsin pik gününü değil miBen hep başlangıc tarihinden itibaren sayıyordum regl günümü teşekkür ediyorum
Teşekkür ediyorum gerçekten ne karışık işler bu işlerBende ilk kullandığımda bilmiyordum 7 kasım pik yapmış 8 kasım silikleşmiş 9 kasım 1.gün olarak sayacaksın mesela banada başta çok karışık gelmişti 3.defa kullanmaya başladığım için öğrendim haliyle![]()
Pikten sonra değil ikiside koyu oldu ya ertesi gün felan silikleşir o gün çatlamış olur silikleştikten sonraki günden sayTeşekkür ediyorum gerçekten ne karışık işler bu işlerpik olduktan kaç gün sonra regl olmam gerekiyor 14 gün mü
Pikten sonra değil ikiside koyu oldu ya ertesi gün felan silikleşir o gün çatlamış olur silikleştikten sonraki günden say
Başladı mı reglinAz önce regl olmuşum gibi çok azgeldi anlamadım regl mi yerleşme mi yarın en iyisi doktor kontrolü
Bi bakıcam pazartesi de gelicek mi regl gibi yoksa bu kadar az gelirse yerleşme kanaması olabilir Salı günü doktora gideceğimBaşladı mı reglin
Test alıp yap istersen garanti olsun diyeBi bakıcam pazartesi de gelicek mi regl gibi yoksa bu kadar az gelirse yerleşme kanaması olabilir Salı günü doktora gideceğim
Erken gebelik mi kaset test mi hangisini yapsam kiTest alıp yap istersen garanti olsun diye
Erken gebelik yapman gerekirErken gebelik mi kaset test mi hangisini yapsam ki