- 25 Aralık 2023
- 251
- 33
- 18
- 25
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun kü döngümün 24.günüKızlar üstteki 10.12 çarşamba günü yaptığım ovulasyon alttaki bugun yaptığım yumurtalama bukadar uzun sürer mi ilk defa başıma geldi ne yapmalıyım
Canım bende bu ay 3 gün koyuluk gördüm 4. Gün silindi havuc ye suyunu icKızlar üstteki 10.12 çarşamba günü yaptığım ovulasyon alttaki bugun yaptığım yumurtalama bukadar uzun sürer mi ilk defa başıma geldi ne yapmalıyım
Bu tam pik olmuş. Değerlendirin bugünü. Muhtemelen 12 saat içinde çatlama olurBugun kü döngümün 24.günü
Teşekkür ederim yarın suyunu sıkıp içeyim bariCanım bende bu ay 3 gün koyuluk gördüm 4. Gün silindi havuc ye suyunu ic
Ay hadi inşallah bugun yarın değerlendirelim bakalım güzel haberlere inşallahBu tam pik olmuş. Değerlendirin bugünü. Muhtemelen 12 saat içinde çatlama olur
Bide ilişkiden sonra bir saat yatin altınıza yastık koyun bacaklar da havada olsun. Çok etkisi oluyormuş. İnşallah olacak. Sizinle döngümüz çok yakın bende iki gün önce değerlendirdim. İkimiz de yılbaşında haber alacağızzzzzzAy hadi inşallah bugun yarın değerlendirelim bakalım güzel haberlere inşallah![]()
Evet öyle yaptım bu ay ki ilişkilerde iki kat yastık koyup bacaklarımı duvara diktim İnşallah faydasını görürüz bu mesaj beni çok motive etti çok teşekkür ederimBide ilişkiden sonra bir saat yatin altınıza yastık koyun bacaklar da havada olsun. Çok etkisi oluyormuş. İnşallah olacak. Sizinle döngümüz çok yakın bende iki gün önce değerlendirdim. İkimiz de yılbaşında haber alacağızzzzzz
O Bebek gelecek başka yolu seçeneği yokEvet öyle yaptım bu ay ki ilişkilerde iki kat yastık koyup bacaklarımı duvara diktim İnşallah faydasını görürüz bu mesaj beni çok motive etti çok teşekkür ederim2025 çıkmadan bize hediyesini verip gider inşallah sizin için dua edicem
![]()
Hahahaha ben rüyamda bile gördüm gece test yapıyorum pozitif filan söylüyorum herkeseO Bebek gelecek başka yolu seçeneği yokbide yılbaşında eşimin ailesi bizi ziyarete gelecek kendi kendime hayal kuruyorum herkese paaaat diye söylüyorum falan dndnz inşaalaaahh.
Üzüntü streste hormonları bozuyor o yüzden hep iyi hissedin. Kitap okuyan çiçek böcek bir şeylerle uğraşın ki kafanız çocuğa gitmesin. (Bunu dedim ve sabah akşam araştırma yapıyorum)
Ay bende rüyamda hep hamile görüyorum kendimi. Sonra diyorum acaba evren bana anca rüyanda mi görürsün diyorHahahaha ben rüyamda bile gördüm gece test yapıyorum pozitif filan söylüyorum herkese
Ayy öyle deme kizAy bende rüyamda hep hamile görüyorum kendimi. Sonra diyorum acaba evren bana anca rüyanda mi görürsün diyor![]()
Bu şey değil mi ben kskdkd herkese akıl verip o aklı bi kendim için kullanamayan benO Bebek gelecek başka yolu seçeneği yokbide yılbaşında eşimin ailesi bizi ziyarete gelecek kendi kendime hayal kuruyorum herkese paaaat diye söylüyorum falan dndnz inşaalaaahh.
Üzüntü streste hormonları bozuyor o yüzden hep iyi hissedin. Kitap okuyan çiçek böcek bir şeylerle uğraşın ki kafanız çocuğa gitmesin. (Bunu dedim ve sabah akşam araştırma yapıyorum)
Bu arada bende dün rüyamda test yaptım pozitiftiHahahaha ben rüyamda bile gördüm gece test yapıyorum pozitif filan söylüyorum herkese
He valla dediğimi yap yaptığımı yapmaBu şey değil mi ben kskdkd herkese akıl verip o aklı bi kendim için kullanamayan ben![]()
O kadar çok düşünüyoruz ki rüyalarımıza giriyorBu arada bende dün rüyamda test yaptım pozitifti![]()
Kızlar iyi akşamlar benim 22 gün reglim gecikti ve 4 Aralık'ta regl oldum. 11 inde doktora gittim saat 11 de bana yumurtlaman çok yakın dedi ve bugün akşam üzeri oldu galiba hafif pembemsi bir lekelenmem olmuş sizce bunun sebebi ne yumurtlama dönemindemiyim yoksa yerleşmemi ben ovulasyon testi yapıyorum bugün üç gündür hep silik hiç pik göremedim sıvı tüketiminden olabilir miBu arada bende dün rüyamda test yaptım pozitifti![]()
Ve rüyamda iki gece öncesi hamile olduğumu gördümKızlar iyi akşamlar benim 22 gün reglim gecikti ve 4 Aralık'ta regl oldum. 11 inde doktora gittim saat 11 de bana yumurtlaman çok yakın dedi ve bugün akşam üzeri oldu galiba hafif pembemsi bir lekelenmem olmuş sizce bunun sebebi ne yumurtlama dönemindemiyim yoksa yerleşmemi ben ovulasyon testi yapıyorum bugün üç gündür hep silik hiç pik göremedim sıvı tüketiminden olabilir mi
Kafayı yedik hep düşünüyorum bir gün o testte kırmızı çizgi görünce ne hissedicem diyeBu arada bende dün rüyamda test yaptım pozitifti![]()
Bana bi yorum yapabilirmisinizKafayı yedik hep düşünüyorum bir gün o testte kırmızı çizgi görünce ne hissedicem diye