- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Ovulasyon testi yapmaya devam et. Ben gun aşırı ilişki yapıp geçirdim süreci. Atlamamaya çalış bu dönemiİnşallah benimde çatlar sabaha kadar ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi yapmaya devam et. Ben gun aşırı ilişki yapıp geçirdim süreci. Atlamamaya çalış bu dönemiİnşallah benimde çatlar sabaha kadar ya
Dün yaptık bugun de değerlendirip yarın boş geçerim galibaOvulasyon testi yapmaya devam et. Ben gun aşırı ilişki yapıp geçirdim süreci. Atlamamaya çalış bu dönemi
İnşallahEvet olabilir inşallah güzel sonuçlanır
17.00 da yaptım yumurtam çatlamış dimi silikleşmiş artıkEvet olabilir inşallah güzel sonuçlanır
Evet silikleşmişse çatlamış demek oluyor. Ama önceki günlerde pik gördünüz mü ki17.00 da yaptım yumurtam çatlamış dimi silikleşmiş artık
Evet 10 unda pik oldıEvet silikleşmişse çatlamış demek oluyor. Ama önceki günlerde pik gördünüz mü ki
Evet yumurtlama süreci bitmiş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.Evet 10 unda pik oldı
Evet silikleşmişse çatlamış demek oluyor. Ama önceki günlerde pik gördünüz mü ki
Amin inşallah hepimizdeEvet yumurtlama süreci bitmiş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
Mesela bugün sabah bulantım oldu tiksindim kokulardan şimdi geçti fakat şöyle de bişey var akıntım gene hafif lekeli gibi ama çok az leke yani ne anlama geliyor kafam allak bullak artık psikolojik mi diye düşünüyorumHafif pembe renk yumurtlama işareti bende öyle anlıyorum yumurtanın catladigini.
Benim uygulama 12 sini gösteriyor ama benim leke şeklinde gelen akıntım 13 veya 14 üydüDöngünün kaçıncı günüydü sıvıdan kaynaklı olabillir silik çıkması sen bugun yarın değerlendir
O günleri değerlendirdim üst üste değerlendirdim eşimde şekil bozukluğu var olurmu olmamzmı ikilemdeyim indunnmenn diye bi ilaç kullanmıştı iki ay önce o etki etmiş midir onu da düşünüyorum ama üç ay kullanması gerekirken bir ay kullandı ilaçlar baya pahalı almak pek mümkün olmuyorDöngünün kaçıncı günüydü sıvıdan kaynaklı olabillir silik çıkması sen bugun yarın değerlendir
Bugun yine sümüksü akıntı vardı bu ne anlama geliyor ya sağ kaşığımda ağrı vardı dünEvet yumurtlama süreci bitmiş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
Uygulamalar yanlış canım sen teste devam ettin mi nasıl çıkıyorlarBenim uygulama 12 sini gösteriyor ama benim leke şeklinde gelen akıntım 13 veya 14 üydü
Dediğim gibi sıvı alımına dikkat etmedim bilmiyordum çünküUygulamalar yanlış canım sen teste devam ettin mi nasıl çıkıyorlar
Bugün kaçıncı günDediğim gibi sıvı alımına dikkat etmedim bilmiyordum çünkü
Hangisi için kaçıncı günümBugün kaçıncı gün
DöngününHangisi için kaçıncı günüm
Bende de öyle ama ne demek bilmiyorum inşallah olumludurBugun yine sümüksü akıntı vardı bu ne anlama geliyor ya sağ kaşığımda ağrı vardı dün