• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Ahahaha aynen eşime diyorum bugun yumurtslama yarın oluyor çatlama ne bunlar diyor😂ve eşime göre döngünün her günü hamile kalınabilir boş işler bunlar diyor kfjfjfj
Günaydın kardeşim hayırlı sabahlar dün sanırım ben çok su içiyorum ondan sağlıklı çıkmadı bugün baya pik dün başladı sanırım yumurtlama hala devam ediyor

Eklentiler

• 38112.webp
    38112.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 10
  • 38111.webp
    38111.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 38113.webp
    38113.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 8
Günaydın kardeşim hayırlı sabahlar dün sanırım ben çok su içiyorum ondan sağlıklı çıkmadı bugün baya pik dün başladı sanırım yumurtlama hala devam ediyor
Evet bugün yumurtlama var koyu olduğu günler üst üste ilişki olsun aynı şekilde çatlamanın olduğu günde ilişki olsun rabbim gönlünüze göre hayırlısı versin inşallah 🤲🤲

Günaydın bacım sen bugun değerlendir şu sn biraz daha silik gibi yarın ya da ertesi daha koyu olabilir t c den koyu yA da aynı eşitlikte olacak pik gibi duruyor sen bugun mutlaka değerlendir

Günaydın bacım sen bugun değerlendir şu sn biraz daha silik gibi yarın ya da ertesi daha koyu olabilir t c den koyu yA da aynı eşitlikte olacak pik gibi duruyor sen bugun mutlaka değerlendir
Bugün akşam ve yarın değerlendircem sonra regl kadar 2 gün ara ile devam ederim

Dün değerlendirdin mi bugun yarın ertesi günde yap ilişkiden sonra hemen kalkama popoun altında yastık koy
Dün gündüz ve gece değerlendirdim evet yapıyorum dediğinizi 3 olacak olursa bebiş bi kaç ay denedik olmadı eşimde biraz sorun çıktı takviye kullanıyor inşallah işe yarar 3 ay içinde

Dün değerlendirdin mi bugun yarın ertesi günde yap ilişkiden sonra hemen kalkama popoun altında yastık koy
Buda akşam testim sıvı almadım hiç 9 saat idrar için bekledim

Eklentiler

• 38177.webp
    38177.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 4
  • 38179.webp
    38179.webp
    20 KB · Görüntüleme: 4
  • 38181.webp
    38181.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar merhaba adetime hemen hemen 9 gün kaldı sağ kasığıma iğne batması gibi batmalar oluyor 3.4 gündür lh testi yaptım yumurtluyormuyum acaba anlamadım pcos var demişti doktor takviye de kullanıyorum nisfertil

Eklentiler

• IMG_7074.webp
    IMG_7074.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 5
Back
X