• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybkeylnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2025
6
0
1
25
Ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_3242.webp
    IMG_3242.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum ama anlamadım lütfen yardımcı olun. 10 aralıkta reglim bitti 12 aralıkta teste başladım. 15 aralıkta koyu geldi bana değerlendirdim sonraki günler yine silik oldu. Normalde reglim yeni bittiği için yumurtama olması mümkün mü bilemiyorum bu çizgiler ne anlama geliyor. Yumurtlama olmuş mu olacak mı anlamıyorum lütfen yardımcı olun

15 Aralıkta hangi saatte yaptınız, 16 Aralıkta hangi saatte? O arada testiniz pik yapıp düşüşe geçmiş olabilir belki buradaki arkadaşlar çizgi kırmızılaştığında günde 2 defa test yapın diyorlar okuduğum kadarıyla ama başkaları da yorumlasın ben de bu işte yeniyim

Bu arada henüz erken de olabilir siz yapmaya devam edin ben mesela ilk regl gününden itibaren 15-16. Günde görüyorum piki

Bu arada henüz erken de olabilir siz yapmaya devam edin ben mesela ilk regl gününden itibaren 15-16. Günde görüyorum piki
Zaten adet döngüm düzensiz benimde fakat 15 indeki koyu çizgi kafamı çok karıştırdı. Yumurtlama olduysa diğer günler tekrar silikleşir yazıyordu silikleştide ama daha dönemide gelmedi hiç anlayamadım bunu ya

Döngünüz neden düzensiz? Pcos kaynaklıysa bunu o konuda bilgili olan arkadaşlar yorumlasa daha iyi olur… o günleri değerlendirseydiniz yine de aklınızdaki şüphe geçseydi. 16’yı değerlendirin hatta

Döngünüz neden düzensiz? Pcos kaynaklıysa bunu o konuda bilgili olan arkadaşlar yorumlasa daha iyi olur… o günleri değerlendirseydiniz yine de aklınızdaki şüphe geçseydi. 16’yı değerlendirin hatta
Doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay oldu bırakalı, her gün birliktelik spermi etkiler diye duydum o yüzden iki günde bir oluyor aslında. Bu konularda hiç bilgim yok zaten yeni evliyim

Doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay oldu bırakalı, her gün birliktelik spermi etkiler diye duydum o yüzden iki günde bir oluyor aslında. Bu konularda hiç bilgim yok zaten yeni evliyim
Anladım, bazı arkadaşlar sperm sayısı sıkıntısı yoksa daha sık da olabilir diyorlar. Yeni evliyseniz naçizane tavsiyem kendinizi rahat bırakın, bunlarla eğer birkaç ay olmazsa o zaman ilgilenirsiniz. Stres bu durumu maalesef çok etkiliyor, daha yolun başındasınız öyle düşünün. Korunmayı da yeni bırakmışsınız sayılır, vücudunuza ve kendinize zaman tanıyın ❤️

Back
X