• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

yaren5151

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar, reglimin bittiği günden beri ovulasyon testi yapıyorum ve ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini 28 mart'ta başladı reglim 2 Nisan'da bitti üç Nisan'da yapmaya başladım ve dikkatli bir şekilde her gün aynı saat yapıyorum ve sıvı alımına dikkat ediyorum. 6 ve 7 Nisan'da hafif çizgi çıktı 9 nisanda ise net çizgi çıktı 10 Nisan'da ise düne göre daha az ama belli olan bi cizgi çıktı şimdi ne zaman yumurtlama olmuş oluyor, lütfen yardımcı olurmusunuz.
IMG_20260410_173011.webp

Merhaba arkadaşlar, reglimin bittiği günden beri ovulasyon testi yapıyorum ve ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini 28 mart'ta başladı reglim 2 Nisan'da bitti üç Nisan'da yapmaya başladım ve dikkatli bir şekilde her gün aynı saat yapıyorum ve sıvı alımına dikkat ediyorum. 6 ve 7 Nisan'da hafif çizgi çıktı 9 nisanda ise net çizgi çıktı 10 Nisan'da ise düne göre daha az ama belli olan bi cizgi çıktı şimdi ne zaman yumurtlama olmuş oluyor, lütfen yardımcı olurmusunuz.
Eki Görüntüle 3723261
9 nisanı ve 3 günü değerlendirip teste devam edin siliklşemeye başladıysa çatlama olmuş demektir 17 gün sonra gebelik testi yap canım inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın bende suan ovulasyon testi kullanıyorum hayırlısıyla inşallah

Adet günüme 7 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı aceba
9 nisanı ve 3 günü değerlendirip teste devam edin siliklşemeye başladıysa çatlama olmuş demektir 17 gün sonra gebelik testi yap canım inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın bende suan ovulasyon testi kullanıyorum hayırlısıyla inşallah

Adet günüme 7 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı aceba
Canım belki çıkar belki geç döllenme olursa çıkmayadabilir şimdi çıkmazsa üzülürsün bence beklemeni tavsiye ederim adetini ama için içine sığmıyorsa yap bakalım

Canım belki çıkar belki geç döllenme olursa çıkmayadabilir şimdi çıkmazsa üzülürsün bence beklemeni tavsiye ederim adetini ama için içine sığmıyorsa yap bakalım
Yapmicam sanırım çünkü regli olacağım zaman hep bı sinir basardi beni o basdi yine o yüzden bı hevesim kırıldı 😏 ama cevabınız için teşekkür ederim 🌸🌸

Eki Görüntüle 3723261
Dongunuz kaç günde bir?

Benim testimide değerlendir misiniz ? 🥹

Eklentiler

• IMG_0299.webp
    IMG_0299.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0300.webp
    IMG_0300.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0355.webp
    IMG_0355.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 54
Sanırım 15-16-17 de yumurtalama olmuş
Bugün 19mayis 15.30da yaptığım testi pik gibi ben kafam karışıp 14unu degerlendik bugun göğsümde agri olunca bir yapayim testi dedim ve böyle cikmis bir bakabilir misiniz

Eklentiler

• 28065.webp
    28065.webp
    31 KB · Görüntüleme: 46
Back
X