- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi urkutucu sozler
-
Test yapınca bence imsallah pozitif sonuc cikarKızlar bnm adetim 8 gün gecikti bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 2 dk içinde sizce gebelik olabilir mi böyle öğrenen çok duydum normalde ovulasyon testim ikinci çizgi çok silik çıkardı
Ovülasyonla çıkmıyor diye biliyorum siz yinede de gebelik testi verin net olsun 8 gün gecikmede çıkar zaten durum netKızlar bnm adetim 8 gün gecikti bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 2 dk içinde sizce gebelik olabilir mi böyle öğrenen çok duydum normalde ovulasyon testim ikinci çizgi çok silik çıkardı
Canım ovulasyon testlerinde T çizgisi hep silik çıkar zaten öyle biliyorum yani gebelik testi al dene istersenKızlar bnm adetim 8 gün gecikti bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 2 dk içinde sizce gebelik olabilir mi böyle öğrenen çok duydum normalde ovulasyon testim ikinci çizgi çok silik çıkardı
Cnm bnmde normalde öyle çıkıyor ama adetim 8 gün geciktiCanım ovulasyon testlerinde T çizgisi hep silik çıkar zaten öyle biliyorum yani gebelik testi al dene istersen
Cnm ama adetim 8 gün gecikti dha önce yaptığımda çok silik çıkardı ama bu t kısmı koyulaştı elimde gebelik testi yoktuCanım gebelik olunca T kısmı çok kötü çıkıyor bak böyle çıkmıştı benim
Benim gecikmemin 1. Gününde böyle çıktı ama tabi herkesin bünyesi farklı en iyisi kan ver daha doğrusu olurCnm ama adetim 8 gün gecikti dha önce yaptığımda çok silik çıkardı ama bu t kısmı koyulaştı elimde gebelik testi yoktu
Kan verdin mi peki cnmBenim gecikmemin 1. Gününde böyle çıktı ama tabi herkesin bünyesi farklı en iyisi kan ver daha doğrusu olur
6 haftalık düşük yaptım canım maalesef 16 marttaKan verdin mi peki cnm
Kimse yok muu cevap verecekKızlar bu çok değişken oluyor ben anlamadım bu işi ya. Hiç kopkoyu göremiyorum bir artıyor bir azalıyor.
26 nisandan bugüne hala kahverengi lekelenmem var iki gün günde 1 ped doldurcak şekilde kırmızı oldu sonra yine kahverengi oldu
Bugün de ilişki sonrası kasıklarıma bir ağrı saplandı hareket edemedim ağladım ağrıdan uzandım biraz geçti. Tuvalete gittim pespembe gül rengi gibi kanama kafam karıştı kan tahlillerime baktırdım. Doktor normal kötü sonucun yok diyor. Usg de de bir şey yok temiz yumurtalıklar gayet iyi dedi. Myofol de kullanıyorum 3-4 gündür. Ne yapcam bilemedim benzer şeyler yaşayan oldu mu? Lh testlerimi ve hormon testlerimi ekliyorum. Lütfenn yazınn şimdiden teşekkür ederim
Cnm dha yeni gördüm naptin kan verdin mi tekrarKızlar bu çok değişken oluyor ben anlamadım bu işi ya. Hiç kopkoyu göremiyorum bir artıyor bir azalıyor.
26 nisandan bugüne hala kahverengi lekelenmem var iki gün günde 1 ped doldurcak şekilde kırmızı oldu sonra yine kahverengi oldu
Bugün de ilişki sonrası kasıklarıma bir ağrı saplandı hareket edemedim ağladım ağrıdan uzandım biraz geçti. Tuvalete gittim pespembe gül rengi gibi kanama kafam karıştı kan tahlillerime baktırdım. Doktor normal kötü sonucun yok diyor. Usg de de bir şey yok temiz yumurtalıklar gayet iyi dedi. Myofol de kullanıyorum 3-4 gündür. Ne yapcam bilemedim benzer şeyler yaşayan oldu mu? Lh testlerimi ve hormon testlerimi ekliyorum. Lütfenn yazınn şimdiden teşekkür ederim
Yok kuzum vermedim geçen gün evde gebelik testi yapmıştım negatif çıktıCnm dha yeni gördüm naptin kan verdin mi tekrar
Ovulasyon testi bakır mısınız acaba silik olan bugün yaptığım femara hap kullandımYok kuzum vermedim geçen gün evde gebelik testi yapmıştım negatif çıktı
Benimde ovulasyon bakar mısınızCnm dha yeni gördüm naptin kan verdin mi tekrar
Ovulasyon testi bakır mısınız acaba silik olan bugün yaptığım femara hap kullandım
canım senin pik günün 1. olmali 2. catlamiş 3 gün ilişki oldumuOvulasyon testi bakır mısınız acaba silik olan bugün yaptığım femara hap kullandım
Pazartesi salı oldu iki gün üst üste bugün de yapmam lazım micanım senin pik günün 1. olmali 2. catlamiş 3 gün ilişki oldumu