Ovulasyon testi

urkutucu sozler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar bnm adetim 8 gün gecikti bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 2 dk içinde sizce gebelik olabilir mi böyle öğrenen çok duydum normalde ovulasyon testim ikinci çizgi çok silik çıkardı

Eklentiler

• 1000105810.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 247
Kızlar bnm adetim 8 gün gecikti bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı 2 dk içinde sizce gebelik olabilir mi böyle öğrenen çok duydum normalde ovulasyon testim ikinci çizgi çok silik çıkardı
Test yapınca bence imsallah pozitif sonuc cikar

Ovülasyonla çıkmıyor diye biliyorum siz yinede de gebelik testi verin net olsun 8 gün gecikmede çıkar zaten durum net

Canım ovulasyon testlerinde T çizgisi hep silik çıkar zaten öyle biliyorum yani gebelik testi al dene istersen

Canım gebelik olunca T kısmı çok kötü çıkıyor bak böyle çıkmıştı benim

Eklentiler

• IMG_1032.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 244
Kızlar bu çok değişken oluyor ben anlamadım bu işi ya. Hiç kopkoyu göremiyorum bir artıyor bir azalıyor.
26 nisandan bugüne hala kahverengi lekelenmem var iki gün günde 1 ped doldurcak şekilde kırmızı oldu sonra yine kahverengi oldu
Bugün de ilişki sonrası kasıklarıma bir ağrı saplandı hareket edemedim ağladım ağrıdan uzandım biraz geçti. Tuvalete gittim pespembe gül rengi gibi kanama kafam karıştı kan tahlillerime baktırdım. Doktor normal kötü sonucun yok diyor. Usg de de bir şey yok temiz yumurtalıklar gayet iyi dedi. Myofol de kullanıyorum 3-4 gündür. Ne yapcam bilemedim benzer şeyler yaşayan oldu mu? Lh testlerimi ve hormon testlerimi ekliyorum. Lütfenn yazınn şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_8311.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_8227.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 137
Kimse yok muu cevap verecek

Cnm dha yeni gördüm naptin kan verdin mi tekrar

Yok kuzum vermedim geçen gün evde gebelik testi yapmıştım negatif çıktı
Ovulasyon testi bakır mısınız acaba silik olan bugün yaptığım femara hap kullandım

Eklentiler

• 17786796653551280214506166100869.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 100
kızlar benim ovulasyona bakabilirmisiniz ilk defa deniyorum hepsinde ilişki oldu pik günüm tam ne zamandi gecmiş mi hicbisey anlamadim

Eklentiler

• IMG_0493.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 139
`