• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Dün akşam ilişki oldu bugün tekrar olmasi şart mı acaba bel ağrım felan var cunku
çatlama öncesinde olması daha önemli zaten. dün olduysa zamanlama tutmuş. zorlamayın bence. inşallah tutar 🙏😍

Ovülasyon testini genelde sabah ilk idrar ile yaptım siz nasıl yaptınız acaba ? İdrara sürekli çıkıyorum 3 4saat bekleyemedim hiç maalesef🥲
hcg ilk idrar ile, ovülasyon sonrakilerle bakılması gerekiyor. ben 2-3 saat sıvı almamaya ve tuvalete gitmemeye çalışıyorum öncesinde. eğer çok sıvı alırsam direkt yanlış çıkıyor. ona dikkat edebilirsiniz. sabah ilk idrar da güvenilir sonuç vermiyor genelde

hcg ilk idrar ile, ovülasyon sonrakilerle bakılması gerekiyor. ben 2-3 saat sıvı almamaya ve tuvalete gitmemeye çalışıyorum öncesinde. eğer çok sıvı alırsam direkt yanlış çıkıyor. ona dikkat edebilirsiniz. sabah ilk idrar da güvenilir sonuç vermiyor genelde
Bugün 4 saatlik idrar ile yaptım silik çizgi belirdi. BAT a 10 gün var daha neden acaba silik çizgi çıkıyor? Tekrar mı yumurtlama olacak anlamadım devam edeyim mi testlere yoksa, zaten 10 mayıs gibi yumurtlama olduğunu düşünüyorum, devam etmiyim mi bilemedim. Elimdeki ovülayon testlerini de bitirmek istemiyorum bir daha ki ayda kullanırım bu ay tutmazsa.

Bugün 4 saatlik idrar ile yaptım silik çizgi belirdi. BAT a 10 gün var daha neden acaba silik çizgi çıkıyor? Tekrar mı yumurtlama olacak anlamadım devam edeyim mi testlere yoksa, zaten 10 mayıs gibi yumurtlama olduğunu düşünüyorum, devam etmiyim mi bilemedim. Elimdeki ovülayon testlerini de bitirmek istemiyorum bir daha ki ayda kullanırım bu ay tutmazsa.
eğer pik olup silikleştiyse gerek yok. LH fazlalığı varsa tam silikleşmez test. adetin 2. ve 3. gününde olan teste bakınca anlarsınız. LH 10 üzerindeyse genelde testlerde hafif belirgin çıkıyor.

eğer pik olup silikleştiyse gerek yok. LH fazlalığı varsa tam silikleşmez test. adetin 2. ve 3. gününde olan teste bakınca anlarsınız. LH 10 üzerindeyse genelde testlerde hafif belirgin çıkıyor.
Cevabınız için teşekkür ederim. Regle 10 11 gün var daha çok erken zaten 😊

Bana da bakar mısınız bu ay klomen kullandım addetten sonraki 4. Günde ovülasyon testine başladım bu şekilde oldu pik olmuş mu çatmış mı

Eklentiler

• IMG_4167.webp
    IMG_4167.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 43
Benimkine de bakar mısınız pik mi sizce ilk defa bu kadar koyu gördüm ve hemen koyulaşmaya başladı

Eklentiler

• IMG_1253.webp
    IMG_1253.webp
    166,9 KB · Görüntüleme: 37
Back
X