- Emoji Skoru
- 338
- Puanlar
- 103
Evet çatlamış görünüyorBöyle çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çatlamış görünüyorBöyle çıktı
Dün akşam ilişki oldu bugün tekrar olmasi şart mı acaba bel ağrım felan var cunkuEvet çatlamış görünüyor
Normalde şart değil şans artar sadece ama kötüysen zorla gerek yok bence olacaksa olurDün akşam ilişki oldu bugün tekrar olmasi şart mı acaba bel ağrım felan var cunku
çatlama öncesinde olması daha önemli zaten. dün olduysa zamanlama tutmuş. zorlamayın bence. inşallah tutarDün akşam ilişki oldu bugün tekrar olmasi şart mı acaba bel ağrım felan var cunku
İnsalahçatlama öncesinde olması daha önemli zaten. dün olduysa zamanlama tutmuş. zorlamayın bence. inşallah tutar![]()
Ovülasyon testini genelde sabah ilk idrar ile yaptım siz nasıl yaptınız acaba ? İdrara sürekli çıkıyorum 3 4saat bekleyemedim hiç maalesefİnsalah![]()
Ben iki saat birşey içmemeye dikkat ettim ve hep saat 16.30da yaptimOvülasyon testini genelde sabah ilk idrar ile yaptım siz nasıl yaptınız acaba ? İdrara sürekli çıkıyorum 3 4saat bekleyemedim hiç maalesef![]()
hcg ilk idrar ile, ovülasyon sonrakilerle bakılması gerekiyor. ben 2-3 saat sıvı almamaya ve tuvalete gitmemeye çalışıyorum öncesinde. eğer çok sıvı alırsam direkt yanlış çıkıyor. ona dikkat edebilirsiniz. sabah ilk idrar da güvenilir sonuç vermiyor geneldeOvülasyon testini genelde sabah ilk idrar ile yaptım siz nasıl yaptınız acaba ? İdrara sürekli çıkıyorum 3 4saat bekleyemedim hiç maalesef![]()
Bugün 4 saatlik idrar ile yaptım silik çizgi belirdi. BAT a 10 gün var daha neden acaba silik çizgi çıkıyor? Tekrar mı yumurtlama olacak anlamadım devam edeyim mi testlere yoksa, zaten 10 mayıs gibi yumurtlama olduğunu düşünüyorum, devam etmiyim mi bilemedim. Elimdeki ovülayon testlerini de bitirmek istemiyorum bir daha ki ayda kullanırım bu ay tutmazsa.hcg ilk idrar ile, ovülasyon sonrakilerle bakılması gerekiyor. ben 2-3 saat sıvı almamaya ve tuvalete gitmemeye çalışıyorum öncesinde. eğer çok sıvı alırsam direkt yanlış çıkıyor. ona dikkat edebilirsiniz. sabah ilk idrar da güvenilir sonuç vermiyor genelde
eğer pik olup silikleştiyse gerek yok. LH fazlalığı varsa tam silikleşmez test. adetin 2. ve 3. gününde olan teste bakınca anlarsınız. LH 10 üzerindeyse genelde testlerde hafif belirgin çıkıyor.Bugün 4 saatlik idrar ile yaptım silik çizgi belirdi. BAT a 10 gün var daha neden acaba silik çizgi çıkıyor? Tekrar mı yumurtlama olacak anlamadım devam edeyim mi testlere yoksa, zaten 10 mayıs gibi yumurtlama olduğunu düşünüyorum, devam etmiyim mi bilemedim. Elimdeki ovülayon testlerini de bitirmek istemiyorum bir daha ki ayda kullanırım bu ay tutmazsa.
Cevabınız için teşekkür ederim. Regle 10 11 gün var daha çok erken zateneğer pik olup silikleştiyse gerek yok. LH fazlalığı varsa tam silikleşmez test. adetin 2. ve 3. gününde olan teste bakınca anlarsınız. LH 10 üzerindeyse genelde testlerde hafif belirgin çıkıyor.
Eki Görüntüle 3734255 kızlar bana da bakar mısınız bu ay klomen kullandım adetten sonra4. Gün yaptım ilk testi çatlamış mı pik olmuş muSondan 4. Test şüpheli geldi bana
15i pik 16 çatlama gibi duruyor.Bana da bakar mısınız bu ay klomen kullandım addetten sonraki 4. Günde ovülasyon testine başladım bu şekilde oldu pik olmuş mu çatmış mı
offf hem de nasıl pikBenimkine de bakar mısınız pik mi sizce ilk defa bu kadar koyu gördüm ve hemen koyulaşmaya başladı
Gerçekten mi yapay zekaya attım pik değil dediofff hem de nasıl pikhemen çalışmaları hızlandırmak lazım
![]()
yok artıkGerçekten mi yapay zekaya attım pik değil dedi![]()