• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

13 mayıs sat başlangıcı. acaba öncesinde mi oldu ovulasyon test yapmaya başlamadan önce. bu testlerde pik var mı varsa hangisi
Erken yumurtlama olup bitmiş de olabilir gelecek ay yapacak olursanız regl bittikten bir gün sonra yapmaya başlayın koyulaşma başlarsa günde iki kere yapın piki ve çatlamayı kaçırmamak için

merhaba, 26-27-28-29-31-1(sabah)-1(akşam)-2 haziran ovulasyon testlerim bu şekilde ben hiç bir şey anlamadım sanki ilk ikisi hariç hepsi pozitif gibi yardımcı olur musunuz
Sanki pik henüz olmamış gibi benim de normalde uygulamada 13.gün yumurtlama gösteriyordu ama 16.gün piki gördüm

Sanki pik henüz olmamış gibi benim de normalde uygulamada 13.gün yumurtlama gösteriyordu ama 16.gün piki gördüm
Uygulama 1 yıldır beni de yanıltıyormuş haftasonu çatlamam olmuş kontrol etti doktor ama uygulamada çarşamba olacağı gösteriyor. Allahtan test aldımda bundan sonra onunla takip edeceğim

9 Mayıstaydı çok teşekkür ederim.
Evet 17 Mayıs'ti benm yumurtlamam da 11. 12. Gün çatlama ile size görsel atıyorum bakım isterseniz herkesin yumrtlama zamanı farklı oluyor kimi erken ben erken oluyrm kimi geç hesapla vs ile tutturmanız zor olur adetim bitiminden üç dört gün sonra teste baslayim isterseniz

Eklentiler

• 17805640532877536399679158179154.webp
    17805640532877536399679158179154.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 22
Evet 17 Mayıs'ti benm yumurtlamam da 11. 12. Gün çatlama ile size görsel atıyorum bakım isterseniz herkesin yumrtlama zamanı farklı oluyor kimi erken ben erken oluyrm kimi geç hesapla vs ile tutturmanız zor olur adetim bitiminden üç dört gün sonra teste baslayim isterseniz
Teşekkür ederim yanıtınız için 1 hafta sonra başlıyorum o zaman 🫶

Kızlar yakaladım bugün piki böyle olupta sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• 42B4A8E6-9B0A-443E-A3E6-917F10CB1F63.webp
    42B4A8E6-9B0A-443E-A3E6-917F10CB1F63.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 21

Eklentiler

• 1000057825.webp
    1000057825.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000057826.webp
    1000057826.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 16
Evet çok güzel çatlamış. Bugün mü yaptınız bu testleri. Bugünse eğer ilişki olarak değerlendirin bu akşam, ve yarın
Bir yazanı çarşamba günü yaptım 2 yazanı Perşembe en son olanı da bugün yaptım benim adetlerim çok düzensiz bugün 47. Adet döngüsü deyim ve piki rastgele yakaldim vallahi

Bir yazanı çarşamba günü yaptım 2 yazanı Perşembe en son olanı da bugün yaptım benim adetlerim çok düzensiz bugün 47. Adet döngüsü deyim ve piki rastgele yakaldim vallahi
Valla çatlamayı güzel yakalamışsın. İnşallah değerlendirmişsindir. Bugün de mutlaka deneyin. Pcos mu var sende

Valla çatlamayı güzel yakalamışsın. İnşallah değerlendirmişsindir. Bugün de mutlaka deneyin. Pcos mu var sende
Malesef o kadar doktora gittim hiç birşey yok dediler son gittigim doktorum yumurtalarimin fazla olduğunu ve PCO olabileceğimi soyledi adetelrim her zaman duzensizdi ama son 6 aydır düzene girmişti bu ay tekrardan duzensizlesti ovulasyonla takip etmiştim 16. Gün de baya pozitif gibiydi ama bu kadar değildi demekki baya geç yumurtladim rastgele yapayım derken yumurtlamayı yakaldim

Malesef o kadar doktora gittim hiç birşey yok dediler son gittigim doktorum yumurtalarimin fazla olduğunu ve PCO olabileceğimi soyledi adetelrim her zaman duzensizdi ama son 6 aydır düzene girmişti bu ay tekrardan duzensizlesti ovulasyonla takip etmiştim 16. Gün de baya pozitif gibiydi ama bu kadar değildi demekki baya geç yumurtladim rastgele yapayım derken yumurtlamayı yakaldim
Hormonlarınız ne durumda onlara da baktınız mı, benim de pcos var hayıt tohumu içip hamile kalmıştım uzun deneme sonrası. Belki size de faydası olur. Ama benim bebeğimin kalni durdu kürtaj oldum. Bu ay da olmazsa tekrar içicem hayıt tohumunu

Hormonlarınız ne durumda onlara da baktınız mı, benim de pcos var hayıt tohumu içip hamile kalmıştım uzun deneme sonrası. Belki size de faydası olur. Ama benim bebeğimin kalni durdu kürtaj oldum. Bu ay da olmazsa tekrar içicem hayıt tohumunu
Hormonlarım normal onlarda bir sıkıntı yok bende iki kez kimyasal geçirdim bende pıhtılaşma problemi var malesef gebe kaldığımda iğne kullanmam gerekiyor

Hormonlarım normal onlarda bir sıkıntı yok bende iki kez kimyasal geçirdim bende pıhtılaşma problemi var malesef gebe kaldığımda iğne kullanmam gerekiyor
Allah yardımcınız olsun., zor nir süreç valla biliyorum. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız 🙏

Allah yardımcınız olsun., zor nir süreç valla biliyorum. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız 🙏
Aminn inşallah yaa tek temennim o

Piki yakalayıp değerlendirdik şiödi heyecanlı bekleyiş kaldı lütfen sonuçlarınızı buraya yazın… Beklemek çoook zor….

Back
X