• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Pardon ilk silik çizgiyi DPO 9 da görmüşüm (11 temmızda yumurtlama oldugunu düşündüğümden)

Ayy birde test yapacaksanız keisnlikle Awox ile yapın,mükemmel hassas bir test.
En alttaki koyuluğu bile hiçbir test vermedi bana aynı günü
Bu takibin aynısını farklı markalarla da yaptım aynı anda ancak dünyalar kadar fark vardı diğer markalarla
Ben de Awox sipariş etmiştim güzel gerçekten kurutma çizgisi yok

Merhaba benim de adetim 30 34 gün arası değişiyor o yüzden lh testi kullanıyorum. Progesterona baktırmadım hiç yumurtlama dönemi kasık ağrım ,göğüste şişlik falan olunca anlıyordum yumurtlama olduğunu ama baktırmak lazım evet haklısın , mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım ben de o yüzden tedirginim tutunma olmuyor mu diye
Son dönemlerde internetten araştırdığım kadarıyla progesteron düşüklüğü ünden kaynaklı tutunma olmadıgını ve kimyasala döndüğünü okudum hep tabii bunun tıbbi doğruluğu ne düzeydedir bilmiyorum sadece benim yapmış olduğum bir araştırmaydı

Son düzenleme:
Normalde progesteron nedir bilmem açıkçası yeni öğrendim.
Özelde yaptırdım ben kan alma işlemini ve bence lh takibi yapan birinin döngünün 21. gününden itibaren yani 21. gününden sonra herhangi bir gün bu testi yapması gerektiğini düşünüyorum en azından yumurtlama oldu mu başarıyla gerçekleşti mi
Gerçekleştiyse dahi araştırmama göre progesteron düşük olan kişilerin bebek tutulmasında sorun olduğunu okudum ve bu yüzden kimyasala döndüğünü okudum.
Bu arada 21. günden kastım 28 30 gün döngüsü olanlar için 21. güne denk geliyor sanırım
Ama normalde döngü ne olursa olsun yumurtlamadan sonra ki 8-9. Günler yapılmalı yani

Back
X