Ovülasyon testi

Ordu00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
EC59EE69-39D4-4215-ABF0-83138A47AA02.webp
lütfen bilen kişiler yorum yapar mı yumurtlamam olmuş mu yoksa henüz olmamış mı birde femara kullanan veya kullanmış olup gebe kalanlar var mı ?

Yok maalesef hiç duymadım böyle bir şey hamilelik denemesinde 2.ayımız 🫶🏻🌸
Ay hadi hayırlısı olsun inşAllah 😘 zaten femarayı yumurtalama olması için veriyorlar benim regl düzensiz o yüzden 🤭

Eki Görüntüle 3824342 lütfen bilen kişiler yorum yapar mı yumurtlamam olmuş mu yoksa henüz olmamış mı birde femara kullanan veya kullanmış olup gebe kalanlar var mı ?
Daha 8. Gündesiniz muhtemelen 12 14 arası pik görürsünüz. Femara duydum ama kullanmadım bu ay klomen kullandım ben. Kullanıp gebe kalan çokmuş İnsaAllah gebe kalirsiniz bu ay

Daha 8. Gündesiniz muhtemelen 12 14 arası pik görürsünüz. Femara duydum ama kullanmadım bu ay klomen kullandım ben. Kullanıp gebe kalan çokmuş İnsaAllah gebe kalirsiniz bu ay
İnşAllah ya umarım sizde gebe kalırsınız Allahın izniyle birde klomen bende duydum nasıl kullanıyorsunuz acaba doktorunuz mu önerdi

devlet hastanesine gittim pcos tanısı koydu hormonların çok bozuk dedi doktor sonra özel hastaneye gittim doktorum rahim film falan çekti tüplerimin açık olduğunun herşeyin güzel olduğunu söyledi ben gibi pcos tanısı konulan ama gebe kalan arkadaşlar var mı acaba yardımcı olabilir misiniz 1 yıldır evliyim bebek istiyoruz 🤭🥹

devlet hastanesine gittim pcos tanısı koydu hormonların çok bozuk dedi doktor sonra özel hastaneye gittim doktorum rahim film falan çekti tüplerimin açık olduğunun herşeyin güzel olduğunu söyledi ben gibi pcos tanısı konulan ama gebe kalan arkadaşlar var mı acaba yardımcı olabilir misiniz 1 yıldır evliyim bebek istiyoruz 🤭🥹
Ben devletede gittim ozele de. Herhangi bir sorun yok. 1. Yılım olunca infertilite gittim rahim filmi icin tüpler acık esim sperm testi normal pcos yok hersey normal ama olmadı. Klomen duydum araştırdım gecen ay adetın 2. Günü de a gittim anlattım klomen verdi adetin 3. Günü başladım sabah aksam olmak üzere 2 tane aldım zaten icinde 10 tane var 5 gün de bitti. Dr izinde olduğu icin numaradan ulaştım sorun olmaz gün asırı ilişki olsun dedi bugün 13. Günüm muhtemelen 2 gun önce çatladı diye düşünüyorum akintimdan dolayı ama yine de iliskiyi bırakma dedi 3 ekim olası adet günüm adet olursam tekrar gideceğim bu sefer ovitrelle vururuz demişti dr bekliyorum bakalim

Back
X