Ovülasyon testi

Thancs woman vitamin önerdi 2. Aya gebe kalırsın dedi 3. Kutuya geçtim daha bir şey yok🤣 böyle dediği için çok kötüye yormadım kötü bir şey olsa öyle bir şey demezdi sen ne kullanıyorsun
Devletteki doktor duphaston ve matofin verdi onları kullanıyordum özele gittim o doktor da bırak bunları kullanma dedi sadece işte femara verdi onu kullanıyorum bakalım 🤭

Devletteki doktor duphaston ve matofin verdi onları kullanıyordum özele gittim o doktor da bırak bunları kullanma dedi sadece işte femara verdi onu kullanıyorum bakalım 🤭
Aaa Duphastonu bende kullanıyorum reglimin 15.-25. Güne kadar sen neden kullanıyorsun ben korunmasızdan sonra düzensiz regl yaşadım döngümü düzeltelim dedi 28 güne bir geliyor onuda 3 ay kullan dedi

Hadi İnsaAllah olur ovulasyona devam edin daha var ama bence gün asırı ilişki devam edin yumurtlama günü değil de ondan önce 2 gün daha değerli diyorlar
İnşAllah bacım ya doktorum femara verdi ya işte onu adetin 3. Günü kullan 5 gün dedi sonra şu günler birlikte olun 3 gün dedi

Aaa Duphastonu bende kullanıyorum reglimin 15.-25. Güne kadar sen neden kullanıyorsun ben korunmasızdan sonra düzensiz regl yaşadım döngümü düzeltelim dedi 28 güne bir geliyor onuda 3 ay kullan dedi
Bende düzensiz regl oluyordum banada o yüzden vermişti kullanıyordum diğer doktor kullanma dedi bıraktım ama bn onu kullanırken kahverengi akıntım fln geldi 3 5 gün sonra regl oldum regl bitti 1 hafta sonra tekrardan kahverengi akıntı geldi ama şimdi kullanmıyorum işte

Bende düzensiz regl oluyordum banada o yüzden vermişti kullanıyordum diğer doktor kullanma dedi bıraktım ama bn onu kullanırken kahverengi akıntım fln geldi 3 5 gün sonra regl oldum regl bitti 1 hafta sonra tekrardan kahverengi akıntı geldi ama şimdi kullanmıyorum işte
Bende öyle bir sorun olmadı kullanmıyorsun ya şuan Reglin nasıl düzene girdi mi

Daha yeni bıraktım daha inşAllah düzene girer 😂 peki seninki düzene girdi mi
3. Kutuya geçtim askım işte bir kutu içtiğim de olmamıştım onu söktü 4. Kutuyu kullanıp bakıcam artık

Back
X