Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke 1 gün öncede yapmış olsaydım hepsini aynı gün içinde yazdığım saatlerde yaptım test yanlış olabilir mi? yoksa ben yumurtlama tarihini mi kaçırdım.t cizgisiyle c çizgisi eşit koyulukda olup ondan sonraki günde bu duruma geldiyse catlamıştır
bi günde neden bu kadar test yaptınki 4 saat öncesinde sıvı almadan akşam 6 da yap bi tane hergün düzenli olarak çift çizgiyi yakalayınca yakında yumurtlayacaksın anlamına geliyor ondan sonraki 1 haftayı değerlendirkeşke 1 gün öncede yapmış olsaydım hepsini aynı gün içinde yazdığım saatlerde yaptım test yanlış olabilir mi? yoksa ben yumurtlama tarihini mi kaçırdım.
İlk defa kullanıyorum ovülasyon testi ilki koyu çıkınca bi heyecanlandımbi günde neden bu kadar test yaptınki 4 saat öncesinde sıvı almadan akşam 6 da yap bi tane hergün düzenli olarak çift çizgiyi yakalayınca yakında yumurtlayacaksın anlamına geliyor ondan sonraki 1 haftayı değerlendir
kaç günde bir adet oluyosunuzİlk defa kullanıyorum ovülasyon testi ilki koyu çıkınca bi heyecanlandımbugünden itibaren dediğiniz gibi yapacağım. inşallah erken yumurtlamamışımdır. hayırlısı
30 günü mutlaka geçiyor çok düzenli değilkaç günde bir adet oluyosunuz
adetin ilk gününü 1. gün sayarak 13. gün başla testlere hergün aynı saatte 4 saat öncesine kadar sıvı almadan yap testleri....hayırlı olsun30 günü mutlaka geçiyor çok düzenli değil
çok teşekkür ederimadetin ilk gününü 1. gün sayarak 13. gün başla testlere hergün aynı saatte 4 saat öncesine kadar sıvı almadan yap testleri....hayırlı olsun
Evet dünü değerlendirdim. dün 9.gündü normalde teste 12.günde başlayacaktım dün dayanamadım testi yaptım 2.çizgi koyu çıktı. kasıklarımda ağrıda vardı cumadan beri yoğun bi akıntımda oldu yumurtlamış olabilirim sanırım. bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim. testi yapmaya devam edeceğim.Muhtemelen cuma günü yumurtlamışsın,dünde 2 ci testte çatlamış görünüyor ,umarım dünü değerlendirmişsindir,bugün yine yap test bakalım...
amin inşallahbence catlamış yumurtan bende bu yontemle hamile kaldım darısı başına :)
Arkadaslar, yazilarinizi hep takip ediyorum ama ben yeni uye oldum. Galenik marka ovulasyon testi kullaniyorum. 23'u yani dun saat 11:30'da iki cizgiyi de esit koyulukta gordum yani bu markaya gore pozitif. Aksam 18:30'da da esit gibiydiler. Bugun sabah yine 11:30'da yaptim: 2.cizgi daha da koyulasmis yani bu da pozitif. Bu test LH seviyesine cok mu duyarli? Pozitif sonuc cikinca 24-48 saat icinde iliskiye girin diyor. Ben bu aksam mi iliskiye gireyim yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi? Bir de bu sabah beraber olduk ama sperm cok azdi sanki.
1) ne zaman tekrardan cinsel iliskiye girilmeli?
2) Ovulasyon 24'u mu yoksa 25'i mi olacak?
3) Sperm miktarlari az ise bu gece mi daha garanti yarin sabah mi?
Ne dersiniz? Acil yardimlariniz lutfen....
Kesin diye bir şey yok ben 3 aydır kullanıyorum daha hamile kalamadım.Merhaba ben ilk defa bu ay kullanıyorum ovülasyon testini. dün çift çizgi çıktı. büyük olasılık yumurtam çatladı. fakat ben hamile kalma olasılığını merak ediyorum. yumurtam çatladıysa ve ve cinsel ilişki yaşandıysa hamilelik kesin olur mu.