ovülasyon testi

Akasya

Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.151
13.870
498
Bu gün yaptığım ovülasyon testlerim kafamı karıştırdı kızlar yardımcı olur musunuz? yumurtam çatlamış olabilir mi?

Eklentiler

• 20140920_215731.webp
    20140920_215731.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 405
t cizgisiyle c çizgisi eşit koyulukda olup ondan sonraki günde bu duruma geldiyse catlamıştır

t cizgisiyle c çizgisi eşit koyulukda olup ondan sonraki günde bu duruma geldiyse catlamıştır
keşke 1 gün öncede yapmış olsaydım hepsini aynı gün içinde yazdığım saatlerde yaptım test yanlış olabilir mi? yoksa ben yumurtlama tarihini mi kaçırdım.

keşke 1 gün öncede yapmış olsaydım hepsini aynı gün içinde yazdığım saatlerde yaptım test yanlış olabilir mi? yoksa ben yumurtlama tarihini mi kaçırdım.
bi günde neden bu kadar test yaptınki 4 saat öncesinde sıvı almadan akşam 6 da yap bi tane hergün düzenli olarak çift çizgiyi yakalayınca yakında yumurtlayacaksın anlamına geliyor ondan sonraki 1 haftayı değerlendir

bi günde neden bu kadar test yaptınki 4 saat öncesinde sıvı almadan akşam 6 da yap bi tane hergün düzenli olarak çift çizgiyi yakalayınca yakında yumurtlayacaksın anlamına geliyor ondan sonraki 1 haftayı değerlendir
İlk defa kullanıyorum ovülasyon testi ilki koyu çıkınca bi heyecanlandım:KK23: bugünden itibaren dediğiniz gibi yapacağım. inşallah erken yumurtlamamışımdır. hayırlısı

Muhtemelen cuma günü yumurtlamışsın,dünde 2 ci testte çatlamış görünüyor ,umarım dünü değerlendirmişsindir,bugün yine yap test bakalım...

Muhtemelen cuma günü yumurtlamışsın,dünde 2 ci testte çatlamış görünüyor ,umarım dünü değerlendirmişsindir,bugün yine yap test bakalım...
Evet dünü değerlendirdim. dün 9.gündü normalde teste 12.günde başlayacaktım dün dayanamadım testi yaptım 2.çizgi koyu çıktı. kasıklarımda ağrıda vardı cumadan beri yoğun bi akıntımda oldu yumurtlamış olabilirim sanırım. bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim. testi yapmaya devam edeceğim.

Arkadaslar, yazilarinizi hep takip ediyorum ama ben yeni uye oldum. Galenik marka ovulasyon testi kullaniyorum. 23'u yani dun saat 11:30'da iki cizgiyi de esit koyulukta gordum yani bu markaya gore pozitif. Aksam 18:30'da da esit gibiydiler. Bugun sabah yine 11:30'da yaptim: 2.cizgi daha da koyulasmis yani bu da pozitif. Bu test LH seviyesine cok mu duyarli? Pozitif sonuc cikinca 24-48 saat icinde iliskiye girin diyor. Ben bu aksam mi iliskiye gireyim yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi? Bir de bu sabah beraber olduk ama sperm cok azdi sanki.
1) ne zaman tekrardan cinsel iliskiye girilmeli?
2) Ovulasyon 24'u mu yoksa 25'i mi olacak?
3) Sperm miktarlari az ise bu gece mi daha garanti yarin sabah mi?
Ne dersiniz? Acil yardimlariniz lutfen....

Arkadaslar, yazilarinizi hep takip ediyorum ama ben yeni uye oldum. Galenik marka ovulasyon testi kullaniyorum. 23'u yani dun saat 11:30'da iki cizgiyi de esit koyulukta gordum yani bu markaya gore pozitif. Aksam 18:30'da da esit gibiydiler. Bugun sabah yine 11:30'da yaptim: 2.cizgi daha da koyulasmis yani bu da pozitif. Bu test LH seviyesine cok mu duyarli? Pozitif sonuc cikinca 24-48 saat icinde iliskiye girin diyor. Ben bu aksam mi iliskiye gireyim yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi? Bir de bu sabah beraber olduk ama sperm cok azdi sanki.

Merhaba ben ilk defa bu ay kullanıyorum ovülasyon testini. dün çift çizgi çıktı. büyük olasılık yumurtam çatladı. fakat ben hamile kalma olasılığını merak ediyorum. yumurtam çatladıysa ve ve cinsel ilişki yaşandıysa hamilelik kesin olur mu.

Çift çizgi görüldüğünde cinsel ilişkiye girmelisin dedi doktor bana. çünkü sperm kadın vücudunda 48 saatten fazla yaşayabiliyormuş sadece kadın yumurtası 24 saat yumurtlamaya açıkmış. bugun ve yarında gir. normal şartlarda dün de yapman gerekiyordu sanırım.

Merhaba ben ilk defa bu ay kullanıyorum ovülasyon testini. dün çift çizgi çıktı. büyük olasılık yumurtam çatladı. fakat ben hamile kalma olasılığını merak ediyorum. yumurtam çatladıysa ve ve cinsel ilişki yaşandıysa hamilelik kesin olur mu.
Kesin diye bir şey yok ben 3 aydır kullanıyorum daha hamile kalamadım.

Teşekkürler Akasya.. Dün çift çizgi çıkmasına ragmen bugün tek çizgi sanırım bu ayda olmadı :(

Back
X