ovülasyon testi

Teste yeni başlayanlar için değişimi böyle anlayabilirsiniz belki.foto yükledim.
peki kaç günde bir regl oluyorsunuz?
ben laboquick aldım,27 günde bir regl oluyorum.10.gün itibariyle testi yapmaya başladım.ama regl de 1.2.ve 3.günü lekelenme şeklinde 4.günü tam olarak başlıyor.16.gün oldu hala negatif bakalım pozitif olana kadar yapmayı planlıyorum.İlk doğumumda da doktorum geç yumurtladığımı söylemişti.Testten nmi yoksa ben mi geç yumurtluyorum bilemedim,kafam karıştı?

ben laboquick aldım,27 günde bir regl oluyorum.10.gün itibariyle testi yapmaya başladım.ama regl de 1.2.ve 3.günü lekelenme şeklinde 4.günü tam olarak başlıyor.16.gün oldu hala negatif bakalım pozitif olana kadar yapmayı planlıyorum.İlk doğumumda da doktorum geç yumurtladığımı söylemişti.Testten nmi yoksa ben mi geç yumurtluyorum bilemedim,kafam karıştı?
Valla canım bnm 30 günde birdi. Yumurtlamamda 17. gün falan oluyodu. Olsun sen yine lekelenme gibide olsa ilk geldiği günü baz al. Birde lady timet diye bi program kullanıyodum. Bütün yumurtlama gününü adetini gösteriyo. Ben bütün birleştiğim günleri falan işaretliyodum. Yumurtladığını aslında akıntından da anlıyabilirsin.

Bu arada bende laboquick kullanıyodum. Ayrıca hamilelik testide çok başarılı. Çok memnun kalmiştm. Ama ovülasyon testi beni daha çok strese soktu. O yuzden sadece iki ay denedim. Sonra kutusuyla arkadaşıma verdim.

Back
X