- 17 Mart 2015
- 168
- 102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk defa mı ov. testi yapıyorsun canım,eğer öyleyse herkesteki lh oranı aynı olmadığı için bazen iki çizgide aynı koyulukta olmasada pozitif olabiliyor,adet döngüne göre ov. tarihide değişiklik gösterebiliyor bana dahada koyulaşacak gibi geldi ama bilmiyorum kendini en iyi sen tanırsınEki Görüntüle 1545978 Arkadaşlar ovulasyon günümü şimdi bu anlamadım Düne göre daha koyu çizgi ama tam kırmızıda değil .yardım edermisiniz?10.gün az çizgi 11.gün daha koyu kafam karıştı strese girdim ,,ayrıca kandil bugün gören herkes lütfen bana dua etsin bebeğim olsun..
Eki Görüntüle 1545978 Arkadaşlar ovulasyon günümü şimdi bu anlamadım Düne göre daha koyu çizgi ama tam kırmızıda değil .yardım edermisiniz?10.gün az çizgi 11.gün daha koyu kafam karıştı strese girdim ,,ayrıca kandil bugün gören herkes lütfen bana dua etsin bebeğim olsun..
Canm 14.gün yumurta çatlamış bugün önemliSizce ovulasyon günü 14.günmü? Bugün ilişki olmalı dimi kızlar? Nolur biri görsün 14.günü bugün yaptımEki Görüntüle 1548716
benim test çubuklarımda bu şekilde ama seninki kadar belirgin olmadı benimkisi işaretli olanlarda ilişki oldu bakalım tutucakmıEki Görüntüle 1551922
Bu ay 4.ayim ins.daha fazla surmez olmazsa bdahaki ayda deneyim hastane yollarini tutucazDeğerlendirmen gereken günleri değerlendirmişin, inşallah hamile olursun.. Ben beklemedeyim adet günümü kasık ağrılarım var 2 gündür,döllenme belirtisimi diye bakıp duruyorum cevabı bildiğim halde Ah ahh ne çektik be hamile kalıcaz diye:) senin kaçıncı denemen?