Ovulasyon testi

AAssYA

Bugün Allah rızası için ne yaptın ?
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
168
102
image.jpg
Arkadaşlar ovulasyon günümü şimdi bu anlamadım Düne göre daha koyu çizgi ama tam kırmızıda değil .yardım edermisiniz?10.gün az çizgi 11.gün daha koyu kafam karıştı strese girdim ,,ayrıca kandil bugün gören herkes lütfen bana dua etsin bebeğim olsun..

Yahu bİri cevap yassın hiçmi yok bilgi sahibi

Eki Görüntüle 1545978 Arkadaşlar ovulasyon günümü şimdi bu anlamadım Düne göre daha koyu çizgi ama tam kırmızıda değil .yardım edermisiniz?10.gün az çizgi 11.gün daha koyu kafam karıştı strese girdim ,,ayrıca kandil bugün gören herkes lütfen bana dua etsin bebeğim olsun..
ilk defa mı ov. testi yapıyorsun canım,eğer öyleyse herkesteki lh oranı aynı olmadığı için bazen iki çizgide aynı koyulukta olmasada pozitif olabiliyor,adet döngüne göre ov. tarihide değişiklik gösterebiliyor bana dahada koyulaşacak gibi geldi ama bilmiyorum kendini en iyi sen tanırsın

Eki Görüntüle 1545978 Arkadaşlar ovulasyon günümü şimdi bu anlamadım Düne göre daha koyu çizgi ama tam kırmızıda değil .yardım edermisiniz?10.gün az çizgi 11.gün daha koyu kafam karıştı strese girdim ,,ayrıca kandil bugün gören herkes lütfen bana dua etsin bebeğim olsun..

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ovulasyon testinde çizgi koyu olduğu zaman yumurta 24-36 saat içinde çatlayacak demektir. Testi tekrarlamaya devam etmen lazım. Çizgi silik çıkarsa yumurta çatlamış demektir

image.jpg
İlişki günümü şimdi ?amannn yumurtlama günü kaçıcak Diye bi korku,ilişki olsa kalite gidicek diye korku eğer yumurtlama günü değilse ..off ağlıcam ya valla sinirim bozuldu..

Canim bende ov testi yapiyorum senin 12. Gun gayet net cikmis bence yarin yumurtlarsin yarin da bak bakalim siliklesmisse iliski

ay inşallah ya stresten naptığımı bilemiyorum.

saolasın fakat bugünde 12.gün ile aynı test mi bozuk bilmiyorum yarında silikleşirse yarındır yumurtlama günüm sanırım offff offff..

ovu testinde bir kere cift gordunmu iki.gnde bir iliskiye gir bence.kendini bu kadar skmak yerine garanti olur.bebde kullandim ovu test.bikere cift yakaladim.o sekilde yaptim hamileyim sukur.sende gun asiri iliski bence.esinmi uzakta canim ??oyle bi skntiniz varsa tabii bilemem.

Sizce ovulasyon günü 14.günmü? Bugün ilişki olmalı dimi kızlar? Nolur biri görsün 14.günü bugün yaptım
image.jpg

çok sağol peki yarın gerek varmı ilişkiye?

canım senin ovulasyon testin çok belirgin çıkmış gün aşırı ilişkidense 13.14.15.gnler ilişki olsun çoğuna baktımda bu şekilde genellikle gebe kalınmış

benim test çubuklarımda bu şekilde ama seninki kadar belirgin olmadı benimkisi işaretli olanlarda ilişki oldu bakalım tutucakmıEki Görüntüle 1551922

Değerlendirmen gereken günleri değerlendirmişin, inşallah hamile olursun.. Ben beklemedeyim adet günümü kasık ağrılarım var 2 gündür,döllenme belirtisimi diye bakıp duruyorum cevabı bildiğim halde :KK70: Ah ahh ne çektik be hamile kalıcaz diye:) senin kaçıncı denemen?

Değerlendirmen gereken günleri değerlendirmişin, inşallah hamile olursun.. Ben beklemedeyim adet günümü kasık ağrılarım var 2 gündür,döllenme belirtisimi diye bakıp duruyorum cevabı bildiğim halde :KK70: Ah ahh ne çektik be hamile kalıcaz diye:) senin kaçıncı denemen?
Bu ay 4.ayim ins.daha fazla surmez olmazsa bdahaki ayda deneyim hastane yollarini tutucaz

Çok takıyoruz kafamızı ondan böyle olumsuz sonuç alıyoruz.. birsürü konu okudum sıkılıp bırakmışlar herşeyi o ay hamile kalmışlar.. Allahın izniyle inşallah bu ay kalırsın hamile tabi bende :)

Kırmızılar geldi hamile kalamamışım, inşallah bu ay kalırım çok üzüldüm ya :KK43:

canım bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum geçen ay ovülasyon testi kullandım seninki gibi tam netleşmedi o günleri değerlendirdik ama hamile kalamadım geçen ay kızdım kullanmadım test 5 gün geciktim hamileiym sandım ama yine olmadı.bu ay yine kullanıcam testi inşallah net çizgileri yakalarız. bence biz çok stres yapıyoruz çok takıyoruz bunu.ben mesela şu gebelik sayfasından çıkamıyorum.normal hayatımı sürdüremiyorum aklım fikrim hep onda :KK43: Rabbim bu mübarek günde duysun sesimizi inşallah. içimizdeki yangını söndürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere

X