- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi minikPrensim
-
Evet ilk kez denedim ve o ay hamile kaldim allaha sukur simdilik hersey yolunda allah isteyen herkese versinminikPrensim Merhaba bişey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanarak mı gebe kaldınız?
Bu arada hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inş.
merhaba arkadaşlar 4 eylül yani bugun yumurtlama gunum dün koyu şekilde pozitifi gordum bu sabahta yaptım yıne aynı sekilde pozitifti merak ettiğim ovulasyon testi kaç gun pozitif gösteriyor??
Evet ilk kez denedim ve o ay hamile kaldim allaha sukur simdilik hersey yolunda allah isteyen herkese versin
Ben 9. Gun basladim en koyu oldugu gun degerlendirdim 2 kere oldu ama tuttu insallah hamile kalirsin hemencik ama adwtin bitince gun asiri degerlendirnilla koyu cizgiyi beklememinikPrensim Amin inş..Bende ilk kez kullanıcam bu ay..12. gün mü başlıyorsunuz testi yapmaya..telefonumda 2 adet program var farklı günler gösteriyo yumurtlama için..karar veremedim bende ne zaman başlayacağıma..
o koyulukta yumurtlamissin insallah degerlendirmissindirben sabah akşam olmak üzere 2 tane yapıyorum. 12 sinde sabah akşam koyuydu. 13 ünde sabah koyuydu akşam 8 de yaptığım silikleşmişti biraz 14 ü tamamen silikti canım
Ben adete 5 gun kala udrarda ogrendim silik sekildedarısı başımıza inşallah yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin gebeliğini canım
Kızlar adeti düzensiz olan biri olarak bu testi kullanmaya adetimin kaçıncı gününde baslamaliyim sizce ilaç kullanmadan adet olamıyorum bir paketi kullanırım hı çift çizgi olmazsa diye bir endisem var
soğan kürünü denediniz mi pcos içinBazılarına saçma gelebilir ama aklıma birşey takıldı. Ben yumurtluyorum ama onlar çatlamiyor foliküller olarak kalıyor. Yani Polikistik over sendromu var. Peki ovulasyon testi yumurtladığım zaman mi pozitif olacak yumurta çatladığında mı ? Benim test hep silik çizgide kalıyor. Acaba lh 17 civarlarinda cikmisti son tahlildr onun için mi ? Fikri olan var mı canlar ??
Evet 2 ay yaptım soğan kürünü 15+5 gün ama pazartesi doktora gittim. Son ultrasonun üstünden 2 adet geçmesine rağmen yine foliküller duruyordu maalesef. Klomene başladık folik asit ile beraber.soğan kürünü denediniz mi pcos için
hadi ya demek ki herkeste işe yaramıyor soğan kürü. bende başladım 6. günüm bugün inş. işe yarar :)Evet 2 ay yaptım soğan kürünü 15+5 gün ama pazartesi doktora gittim. Son ultrasonun üstünden 2 adet geçmesine rağmen yine foliküller duruyordu maalesef. Klomene başladık folik asit ile beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?