- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
- Konu Sahibi baharckzkk
sizin yumurtanız çatlamış şuan akşam 11 e kadar hızla çalışır yani çatlama başladığından 72 ssaat için azalarak son bulur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim.bugun reglimin 11.gunu.7 .gun silikti .9.gun belirginlesmeye basladi c cizgisi kadar olmasa da..10.gun yani dun biraz daha koyuydu c cizgisine yakin.bugun tam koyuydu. 7 ve 9.gunleri degerlendirdik.bugunu de degerlendiririz gec olmadan.olumsuz 4 asilamam var .ilk defa kullandim bu ay.heyecanlandim koyulasmayi gorunce.insallah hayirlisiyla gebelik testinde de goruruz.tekrar tsk ederim..sizin yumurtanız çatlamış şuan akşam 11 e kadar hızla çalışır yani çatlama başladığından 72 ssaat için azalarak son bulur.
Teste göre bir kaç gün içinde yumurtanız çatlayacak yarın bile olabilirMerhabalar, forumda da Ovulasyon testi kullanımında da yeniyim![]()
Bu ay ilk kez yapıyorum Ovulasyon testini adet döngüm 30 gün. Sanırım daha yumurtlama gerçekleşmedi, yardımcı olur musunuz bana?
![]()
Çıkmaz yumurtlama gününe 24 saat kala çift çizgi çıkıyor ikinci bi testte silik çıkarsa ilişki oluyor eğer gebelik söz konusu ise ov.testleri pozitif çıkabiliyormusKızlar yumurtlama olmadan testler pozitif cıkr mı? Yumurta akıntımdan şüphe etmeye başladım sanki yumurtlamadım bu ay.
Sondaki testiniz yumurtanızın en yüksek seviyeye çıktığını ve çatlamak üzere olduğunu gösteriyor bugünleri iyi değerlendirinherkese merhaba 1 seneyi gecti cocuk istiyoruz ama olmadi bi ay ovulasyon testi yaptim yarimci olurmusun tam emin olamadimEki Görüntüle 1879889
tesekkur ederim cevabin icin degerlendiriyoruz bakalım insallah iyi sonuclar alirim pkoluyum bir oglum var ama ikinci olmuyo iste eger olmazsa asilama diyor doktor onuda ben istemiyorum insallah tutar bu seferSondaki testiniz yumurtanızın en yüksek seviyeye çıktığını ve çatlamak üzere olduğunu gösteriyor bugünleri iyi değerlendirin![]()
Ben hamile bir arkadasım a yaptırdım ovulasyon testini. Sırf emin olmak için. Ve aynı seninki gibi çıkmıştı. Test cizgi si kontrol çizgisinden daha koyuydu. Sen biraz bekle. Kan ver. Bence olumlu şu anda. Ama yine de ümitlendirmeyeyim