- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi caninfistigi
Arkadaşlar Selam
Bir kaç gün önce ovulasyon testimde kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm. Ama bugün yaptığımda da bunu gördüm. Bu da pozitif mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. çizginin de ayni koyulukta veya daha koyu olması pozitif olur canım
2. çizginin de ayni koyulukta veya daha koyu olması pozitif olur canım
O kopkoyu gordugun gun ya da ertesi gun yumurtan catlamis ( o gunlerde korunmasiz iliski olduysa gebe kalmis olabilirsiniz ) lh duzeyi artik dustugu icin suan silik cikiyor, normal.Bu daha silik sanki. Ooof yorum olayını hiç sevmiyorum keşke + ya da - olsa sadece.
O kopkoyu gordugun gun ya da ertesi gun yumurtan catlamis ( o gunlerde korunmasiz iliski olduysa gebe kalmis olabilirsiniz ) lh duzeyi artik dustugu icin suan silik cikiyor, normal.
Test cizgisi en azz control cizgisi kadar koyu olursa lh pik yapiyor ve yumurta o gun ya da ertesi gun catliyor diye biliyorum ben,orda asik surat var cunku control cizgisi soluk..Bir de şu linkte:
http://www.aynada.com/class/INNOVAEditor/assets/ProductInfo/predictor_fertility-how.jpg
üzgün suratlardan birinde control testten daha koyu. Ama herkes koyu olmasının pozitif olması demek olduğunu söylüyor.
Test cizgisi en azz control cizgisi kadar koyu olursa lh pik yapiyor ve yumurta o gun ya da ertesi gun catliyor diye biliyorum ben,orda asik surat var cunku control cizgisi soluk..
Ewt control cizgisi hic yumurtlama yoksa bile cikar, yani gebelik testi gibi dusun ama tek farki silik test cizgisi pozitif sayilmiyor, illa control gibi olcakBen ne hikmetse hep controlü ikinci çizgi olarak düşündüm. O yüzden de ikinci çizgi kopkoyu olunca tamam gibi düşündüm. Hani test sönük bile olsa ikinci çizgi koyu ya tamam. Halbuki o control. Teste bakmak lazım. Bi aydınlanma yaşadım şu anda :)