Ovülasyon testi

Kybelelf

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
34
36
8
33
Kızlar birşey danışmak stiyorım. Bu testlerde ikinci silik çizgi hep çıkıyor mu. Yani 9. Günü başladım bugün 12. Gün hala ikinci silik çizgi çıkıyor. loboquik marka bir test. Şimdiden cevap veren herkez e teşekkürler.

Evet canım çıkabiliyor. İkisi aynı renk olduğunda pozitif demek oluyor. Gebelik testlerinden biraz farklı, o ikinci silik yanıltmasın :)

Bu tip sorular için özellikle açılmış bir başlık varken, bunları bilenler orda toplanıyor, konuşuyor, bilgi alışverişi yapıyorken neden bdv? Gerçekten merak ediyorum.

Bu tip sorular için özellikle açılmış bir başlık varken, bunları bilenler orda toplanıyor, konuşuyor, bilgi alışverişi yapıyorken neden bdv? Gerçekten merak ediyorum.
Olay hamile kalamıyorum gibi bir durumda değil, testteki çizgiler :)
Olayın bdv'lik kısmını bende anlamadım ama... İşte.

Olay hamile kalamıyorum gibi bir durumda değil, testteki çizgiler :)
Olayın bdv'lik kısmını bende anlamadım ama... İşte.

Hamile kalmaya çalışanların da ovulasyon testi yapanların da ayrı ayrı başlığı var ama.

Çünkü burası daha aktif konu goZune battıysa görme !!

Hamilelik topikleri de gayet aktif. Benim gözüme batması mesele değil, kurallara uyulmaması mesele.

Reactions: Yeu
Hamile kalmaya çalışanların da ovulasyon testi yapanların da ayrı ayrı başlığı var ama.

Hamilelik topikleri de gayet aktif. Benim gözüme batması mesele değil, kurallara uyulmaması mesele.
Yani belki bilmiyor ya nolacak sorun mu bu

Oraya nasıl konu açacağımı bilmiyorım. Anlamadığım şey neden bu kadar sorun oldu bu. Bu sayfanın yardımlaşma amacı oldugunu sanıyordum. bu kadar saldırgan olmak niye

Merhabalar :) aranıza yeni katıldım dört aylık evliyim iki aydır denemelerimz var bu ay ovülasyon testi aldım adetlerim düzenlidir 17 sinden 17 sine en fazla bir gün belki iki gün değişir predictor test aldım 12. Gün iki çizgide tam koyu değildi sonra 15 ve 16. Gün koyulastık o donemi değerlendirdik bu hafta miratech ve predictor ikisini birden kullandım miratech te ikinci çizgi silik predictorde koyu ikiside adetime 6 gün var şimdi ben hangisini baz alayım Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…