Ovulasyon testi

Öncelikle elbette herşeyin başı dua,insanın 2 oğlu da olsa 2 kızı da olsa insanoğlu değişik tat tatmak istiyor..yoksa gelenin yeri gonlumle başım üstüne,o koku yok mu o koku ömre bedel.27 aylık oğlum var.allahim herkesin evladını bağışlasın..Yaradan kullarına isteyin dileğinizi tam dileyin demis
O'nun hazinesi bol hikmeti sonsuz elbette O'ndan istediğimizi belirtmeliyiz.Haklısınız. Ancak belki de yaşadığımız hayat başkasının hayalidir, Allah bizleri şükürsüz bırakmasın, inşAllah dilediğiniz hayırlısıyla olur :)

Kizlar selam uzun zamandir yazmiyodum basima cok kotu bi olay geldi.subat ayinda ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim biliyosunuz bi sure sonra ters giden seyler oldu ve dış gebelik mis baya da buyudugu icin ameliyat oldum ve sağ tupum alindi.ama sol tupum acikmis onda bi sorun yokmus simdi 5 ay kadar korunup tekrar denemeye baslicaz bol dua edin
Selam arkadaşım, Allah böylesini hayırlı kılmıştır belki de, çok kötü bir olay olduğunu düşünüyor insan ama belki böylesi hayırlıdır. Biz bilmeyiz Allah bilir ve inşAllah tez zamanda hayal ettiğinden daha da güzel hayırlı bir evladın olur ;) Birbirimize dua edelim, Müminin mümine en güzel hediyesi duadır ;)

Kizlar selam uzun zamandir yazmiyodum basima cok kotu bi olay geldi.subat ayinda ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim biliyosunuz bi sure sonra ters giden seyler oldu ve dış gebelik mis baya da buyudugu icin ameliyat oldum ve sağ tupum alindi.ama sol tupum acikmis onda bi sorun yokmus simdi 5 ay kadar korunup tekrar denemeye baslicaz bol dua edin
Uzun zamandir sana ulasmayi deniyprdum durumlar nasl dye cnm. Smdi okudum ve cok uzuldum rabbim yardimcin olsun sakin uzulm
Cnm bnde sana uzun zamandir ulasmaya calisiodum. Cok uzuldm cnm rabbm hakkinizda hayirlisini nasib etsn cnm. Uzulme sakn rabbm en kisa zamanda tekrar nasb eder... benm de sana haberm var bilmiyorum dogru bir zaman mi . Hani subat ayinda konusuoduk ya ovulasyon takibi yapiorm dye. Ben 3 aydr adet olmuyordum. Meger subatin sonunda hamile kalmisim. Karin agrisiyla dahiliyeye faln gttim bisey anlamadilar. Adet olmuom dye doktoruma gttim. Muayene oldum tarlussl verdi karnimdan ultrasonla bakti rahimde bisey yok dedi. Adet ol once sonra klomen kullan dedi. Tarlusali kullandm 15 gun btti adet olmadm doktorumu aradm bi test al bakalm yoksa baska bi sokturucu yazaym dedi.. bende test aldm bi baktm cift cizgi. Sonra kan verdm 6 haftalk. Doktoruma gttim dedm ee geldm nasl gorunmedi ultrasonda. Ozamnlar 2 haftalikmis o yuzden. Smdi 8 haftaligim 10 gun sonra kontrolum var ama korkuom yine kotu seyler olcak dye.sukur hersey yolunda ama bi belirti yasamiom o yuzdende korkuom :( rabbm yardimcimiz olsun hepimizin

Uzun zamandir sana ulasmayi deniyprdum durumlar nasl dye cnm. Smdi okudum ve cok uzuldum rabbim yardimcin olsun sakin uzulm
Cnm bnde sana uzun zamandir ulasmaya calisiodum. Cok uzuldm cnm rabbm hakkinizda hayirlisini nasib etsn cnm. Uzulme sakn rabbm en kisa zamanda tekrar nasb eder... benm de sana haberm var bilmiyorum dogru bir zaman mi . Hani subat ayinda konusuoduk ya ovulasyon takibi yapiorm dye. Ben 3 aydr adet olmuyordum. Meger subatin sonunda hamile kalmisim. Karin agrisiyla dahiliyeye faln gttim bisey anlamadilar. Adet olmuom dye doktoruma gttim. Muayene oldum tarlussl verdi karnimdan ultrasonla bakti rahimde bisey yok dedi. Adet ol once sonra klomen kullan dedi. Tarlusali kullandm 15 gun btti adet olmadm doktorumu aradm bi test al bakalm yoksa baska bi sokturucu yazaym dedi.. bende test aldm bi baktm cift cizgi. Sonra kan verdm 6 haftalk. Doktoruma gttim dedm ee geldm nasl gorunmedi ultrasonda. Ozamnlar 2 haftalikmis o yuzden. Smdi 8 haftaligim 10 gun sonra kontrolum var ama korkuom yine kotu seyler olcak dye.sukur hersey yolunda ama bi belirti yasamiom o yuzdende korkuom :KK43: rabbm yardimcimiz olsun hepimizin
Cnm cok sevindim hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasio etsin allah.kalp atislarini felan duydunuz mu? Bende yeni toarlaniyorum biraz korunup tekrar yapicaz doktor olur dedi diger tup acik yumurtaliklar iyi dedi.

Selam arkadaşım, Allah böylesini hayırlı kılmıştır belki de, çok kötü bir olay olduğunu düşünüyor insan ama belki böylesi hayırlıdır. Biz bilmeyiz Allah bilir ve inşAllah tez zamanda hayal ettiğinden daha da güzel hayırlı bir evladın olur :KK66: Birbirimize dua edelim, Müminin mümine en güzel hediyesi duadır :KK66:
Allah razi olsun.guzel dilekleriniz icin cok tesekkur edrim.biraz ara verip koruncaz sonra yine deneme.ilk basta cok uzulmustum ama suan atlattim psikolojim.allah ol derse olur.allaha emametiz.

Cnm cok sevindim hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasio etsin allah.kalp atislarini felan duydunuz mu? Bende yeni toarlaniyorum biraz korunup tekrar yapicaz doktor olur dedi diger tup acik yumurtaliklar iyi dedi.
saol cnm Allah razi olsun evet duyduk cnm haftaya cuma tekrar kontrolum war ama icim icimi yio bi sikinti var yine kotu bisey olcak gibi gelio cok korkuom rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun cnm . Rabbm sanada en kisa zamanda hayirlisiyla evlat duygusunu tattirsin cnm sakn uzulme vardir herseyde bi hayir

IMG-20170605-WA0007.webp

Merhaba kızlar. 3 tüp bebek denemesinden sonra bir kaç ay da ovulasyon testi ile deneyim dedim. Dün ve bugünkü test sonuçlarımı dosyaya ekliyorum. Ancak dün fotodakinden biraz daha koyu idi açılmış renk. Yine de yorumlarınızı rica ediyorum. Kürtaj sonrası olduğu için belli bir gün saymadım.

Eklentiler

• IMG_1477.webp
    IMG_1477.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kızlar bayramdan önce doktora gittim doktorda bayramdan sonra gel yumurta takibi yapalım dedi en son ki çatlamam 12 ml olmuştu çok küçük sanırım sizce her ay büyüyor mu başlasa bir sorun çıkmadı ama hala hamile kalamadım :(

Back
X