Uzun zamandir sana ulasmayi deniyprdum durumlar nasl dye cnm. Smdi okudum ve cok uzuldum rabbim yardimcin olsun sakin uzulm
Cnm bnde sana uzun zamandir ulasmaya calisiodum. Cok uzuldm cnm rabbm hakkinizda hayirlisini nasib etsn cnm. Uzulme sakn rabbm en kisa zamanda tekrar nasb eder... benm de sana haberm var bilmiyorum dogru bir zaman mi . Hani subat ayinda konusuoduk ya ovulasyon takibi yapiorm dye. Ben 3 aydr adet olmuyordum. Meger subatin sonunda hamile kalmisim. Karin agrisiyla dahiliyeye faln gttim bisey anlamadilar. Adet olmuom dye doktoruma gttim. Muayene oldum tarlussl verdi karnimdan ultrasonla bakti rahimde bisey yok dedi. Adet ol once sonra klomen kullan dedi. Tarlusali kullandm 15 gun btti adet olmadm doktorumu aradm bi test al bakalm yoksa baska bi sokturucu yazaym dedi.. bende test aldm bi baktm cift cizgi. Sonra kan verdm 6 haftalk. Doktoruma gttim dedm ee geldm nasl gorunmedi ultrasonda. Ozamnlar 2 haftalikmis o yuzden. Smdi 8 haftaligim 10 gun sonra kontrolum var ama korkuom yine kotu seyler olcak dye.sukur hersey yolunda ama bi belirti yasamiom o yuzdende korkuom

rabbm yardimcimiz olsun hepimizin