Ovülasyon testi

dcygs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
73
9
36
35
20170223_231221.webp
20170223_231221.webp Kızlar ovülasyon testlerimi tarih yazarak attım. Şimdi durum nedir? Son bir testim kaldı 5 li paket almıştı kocam.Ben ilk kez deniyorum ve nasıl yorumlamalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız tecrübeli arkadaşlar sevinirim:KK200:

Tarih olarak degilde doneminin günü olarak not alirsan daha belirleyici olur. Yani ayin 22 si 23u diye degil de. Adetin 8. Gunu 9.gunu gibi. Adet baslangicini 1.gun sayarak hesapla. Sonraki aylarda da kacinci gun yumurtladigini hesaplamak icin daha kolaylik olur.

Hımmm 10., 11. ve 12. günler oluyor o zaman..akşamki çizgi daha netti ve çok çabuk belirdi aslında

Bu testlere göre henüz yumurtlamamışsın canım

Tarih olarak degilde doneminin günü olarak not alirsan daha belirleyici olur. Yani ayin 22 si 23u diye degil de. Adetin 8. Gunu 9.gunu gibi. Adet baslangicini 1.gun sayarak hesapla. Sonraki aylarda da kacinci gun yumurtladigini hesaplamak icin daha kolaylik olur.
bilginz varsa bnm testıde yorumlarmsnz asırı gerıldm

Hımmm 10., 11. ve 12. günler oluyor o zaman..akşamki çizgi daha netti ve çok çabuk belirdi aslında
Bmde bu ay kullandım ve hep 3 dakıkada cıkan cızgı 1 tanesınde hmn cıktı ama kopkoyu deglde cok karısıkmuş ya

Erken.yumurtlamis olabilirsin ozaman. En sağlıklısı adet biter bitmez yapmaya başlamak. Bu 10.gün siliklesmeye basladigi gun bile olabilir çünkü. Yani 9da yapsaydın daha koyu gorebilirdin belkide.

Erken.yumurtlamis olabilirsin ozaman. En sağlıklısı adet biter bitmez yapmaya başlamak. Bu 10.gün siliklesmeye basladigi gun bile olabilir çünkü. Yani 9da yapsaydın daha koyu gorebilirdin belkide.
pardon şimdi takvimden baktım bu ay 7 gün sürmüş. o zaman sadece 8. günü kaçırmış oluyorum. 9 dan beri değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu ay ilk kez sistemli denemeye çalışıyoruz :KK48:

Sevmedm test işini :KK43:
canım ben sadece adetimin bittiğin günün sonrasında çalışmadım.diğer hepsinde çalışmaya devam ediyorum. gerçi kimi doktor her gün de olabilir diyor kimisi günaşırı diyor. bakalım ya. ilk denemelerim ya biraz rahatım açıkcası. öğrenmeye çalışıyorum olmazsa

canım ben sadece adetimin bittiğin günün sonrasında çalışmadım.diğer hepsinde çalışmaya devam ediyorum. gerçi kimi doktor her gün de olabilir diyor kimisi günaşırı diyor. bakalım ya. ilk denemelerim ya biraz rahatım açıkcası. öğrenmeye çalışıyorum olmazsa
Ben 17 aydr denıyrm uzmankaştm sayılır gun aşırı ilişki daha saglıklı canm nasıp olmuyr yapcak bişey yok inşallah senn hmn olur

Bende bugun aldim testi adetimin besinci gunune girdim bakalim ama benim adrtim duzenli degil erken menepozdayim nasil yapcam

Back
X