Ovulasyon testi

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Ben ovulasyon testi almayı düşünüyorum hangi marka ve kaçlisini almam gerek. Nasıl kullanılıyor bana yardımcı olur musunuz?

burdan marka vermek doğrumu bilmiyorum ama söleyim bence babystar marka kullanımı çok kolay

5 tanesi 26 tl canim 15 tane almış eşim eczanede baya pahali oluyo ama çok memnunum ben baya yardimci oluyo en azindan yumurta oluştu mu çatladı mi anlamış oluyoruz
Teşekkür ederim canım. Gitti gidiyordan almayı düşünüyorum. Yarın tedaviye baslayacam ovu testide kullanmak istiyorum. 19 aydır bebek sahibi olamadim sabrım tükenmek üzere. Doktorumu değiştirdim hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebisler ama beni çok bekletti sıpa :(

Teşekkür ederim canım. Gitti gidiyordan almayı düşünüyorum. Yarın tedaviye baslayacam ovu testide kullanmak istiyorum. 19 aydır bebek sahibi olamadim sabrım tükenmek üzere. Doktorumu değiştirdim hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebisler ama beni çok bekletti sıpa :KK43:
İnternette daha uygun oluyo canim bencede ordan al. Seni çok iyi anlıyorum bende 8 aydir istiyorum ama yıllardir olmuyo gibi geliyo bende gittim doktora proklatin yüksekmis bu ay ilac kullaniyorum bu deger dustugunde hamile kalman kolay olur dedi ama bilmiyorum. Sendeki sorun ne canım

İnternette daha uygun oluyo canim bencede ordan al. Seni çok iyi anlıyorum bende 8 aydir istiyorum ama yıllardir olmuyo gibi geliyo bende gittim doktora proklatin yüksekmis bu ay ilac kullaniyorum bu deger dustugunde hamile kalman kolay olur dedi ama bilmiyorum. Sendeki sorun ne canım
Pko var yumurta tembelligi prolaktin fsh yüksekliği ne ararsan var cnm iyi bir doktor arayisindayim yarın başka bir doktora muayene olacam İnşallah faydasını görürüm. Gönlüme göre bir doktor bulamadim.

Pko var yumurta tembelligi prolaktin fsh yüksekliği ne ararsan var cnm iyi bir doktor arayisindayim yarın başka bir doktora muayene olacam İnşallah faydasını görürüm. Gönlüme göre bir doktor bulamadim.
Doktor işi zor canim ya içine sinmesi lazim tedaviye neye baslayacaksin ilaç kullandinmi daha önce

4 kez klomen catlatma ignesi oldum cnm. İlk ignede kimyasal gebeligim oldu 1 sene önce dahada hamile kalamadim. Rahim filmi istedi önceki doktorum korktuğum için erteledim bakalım bu neler söyleyecek.

4 kez klomen catlatma ignesi oldum cnm. İlk ignede kimyasal gebeligim oldu 1 sene önce dahada hamile kalamadim. Rahim filmi istedi önceki doktorum korktuğum için erteledim bakalım bu neler söyleyecek.
Korkma canim gerekiyosa cektir bebiş için katlanıyoruz işte herşeye inşallah biran önce hamile kalirsin Rabbim kucagimizi boş bırakmasın

Korkma canim gerekiyosa cektir bebiş için katlanıyoruz işte herşeye inşallah biran önce hamile kalirsin Rabbim kucagimizi boş bırakmasın
Testi sipariş vercem canımda kaç tane almam gerek günde 1 tane mı kullanılıyor hangi gün baslamam gerek yardımcı olur musun cnm hiç bilgim yok ovu testiyle ilgili

Bu ovulasyon testi tam olarak nedir

Testi sipariş vercem canımda kaç tane almam gerek günde 1 tane mı kullanılıyor hangi gün baslamam gerek yardımcı olur musun cnm hiç bilgim yok ovu testiyle ilgili
Adetin 10. Günü başla canim hergün 1 tane yap ve sivi alma fazla yapacagin zaman bide sabah ilk idrarlada yapmayacaksin ne zaman yumurtlayacagimiz belli olmuyo bazen 30 lu sipariş ver bence

Back
X