Doktor çatlaması için iğne verdi yarın vurun dedi canım çizgi eşit cikiyo c cizgisiyle t çizgisi c den koyu olacak diye bekliyorum yokDaha var ama 11 gün erken. 13 14 de koyulasmaya baslar anca. Sabırlı ol az daha. Devam et teste.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor çatlaması için iğne verdi yarın vurun dedi canım çizgi eşit cikiyo c cizgisiyle t çizgisi c den koyu olacak diye bekliyorum yokDaha var ama 11 gün erken. 13 14 de koyulasmaya baslar anca. Sabırlı ol az daha. Devam et teste.
Eşit çıkıyorsa da oluyodur belki canm herkesin kopkoyu olmuyor. Zaten sen catlatma ignesi vurunacaksin bu test kendi kendine catladigini tespit etmek icin. Cok teste minnet etme bence. Dr un dedigi zaman igneni ol sonra beklemeye geç. İnsaallah tutar.Doktor çatlaması için iğne verdi yarın vurun dedi canım çizgi eşit cikiyo c cizgisiyle t çizgisi c den koyu olacak diye bekliyorum yok
İnşallah canım çok teşekkür ederimEşit çıkıyorsa da oluyodur belki canm herkesin kopkoyu olmuyor. Zaten sen catlatma ignesi vurunacaksin bu test kendi kendine catladigini tespit etmek icin. Cok teste minnet etme bence. Dr un dedigi zaman igneni ol sonra beklemeye geç. İnsaallah tutar.
Bugün yaptınız mıYarın iğne olcam cnm ama sabah yapacam ovu testi
Merhaba bu test ucreti be
Evet yaptım çift çizgi ama c den koyu değil t cizgisiBugün yaptınız mı
Canım sen 17.gun yumurtan olmuş,18.gunu çatlamış.demekki 24 saatte çatlama oluyor.testlerin üzerine tarih saatte yazarsan daha iyi yol gösterir sanaArkadaşlar dün 17. günümde sanırım yumurtladım. Bugün silik çünkü. Bugünü de değerlendireyim mi?
Napmak lazım şuan?