Ovulasyon testii

nazzzzxxxx

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
106
12
18
20
İlk defa kullanıyorum nasıl olduğunda ilişki olmalı galiba yumurtlamayı kaçırdım gibi hissediyorum 4 testte yumurtlama olmuş mu olduysa değerlendiremedik
IMG_0611.webp

İlk defa kullanıyorum nasıl olduğunda ilişki olmalı galiba yumurtlamayı kaçırdım gibi hissediyorum 4 testte yumurtlama olmuş mu olduysa değerlendiremedik
Eki Görüntüle 3407740
Şu 4. Test pik e çok yakın. Bu testleri yaparken idrar durumuna dikkat ettin değil mi? Pcos var mı? İki çizginin aynı koyulukta olması yumurtlama zamanı demektir. Kuruduktan sonra böyle olduysa bugünü kesinlikle değerlendir çünkü çatlamış. Tam uygun zaman:)

Şu 4. Test pik e çok yakın. Bu testleri yaparken idrar durumuna dikkat ettin değil mi? Pcos var mı? İki çizginin aynı koyulukta olması yumurtlama zamanı demektir. Kuruduktan sonra böyle olduysa bugünü kesinlikle değerlendir çünkü çatlamış. Tam uygun zaman:)
İdrar durumuna dikkat ettin derken nasıl

10 gün bugün regl bittiği gün başladım testede 5 günü testin kaçırmamış olayım ya daha yumurtlama olmamış olabilir mi
Evet olabilir bence daha yumurtlamadın :) yapmaya devam et. Yani o test pik değil zaten 9. Güne denk geliyor. Ama yine de bugünü değerlendir içinde uhte kalmasın. Yumurta catladigi zaman en ideal zaman

Back
X