Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa teşekkür ederim inşallah bende görürümAynı testi kullanıyorum böyle çıkınca ertesi gün pik oluyor.
Görsel ekliyim bakarsın
Rica ederimAa teşekkür ederim inşallah bende görürüm![]()
AMİN amin inşallah canım bende yarın pik görücem sanırım çünkü biraz anca tekrar yaptım bir tık daha köyü çıktıRica ederimc.tesi test fotoğrartaki şekildeydi, pazar günü silikleşmeye başladi.
C.tesi, pazar, p.tesi değerlendirdik bakalım hayırlısı. İnşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte![]()
Tabi yarın görürsün, bugün, yarın ve sonraki gün çok önemli mutlaka değerlendirAMİN amin inşallah canım bende yarın pik görücem sanırım çünkü biraz anca tekrar yaptım bir tık daha köyü çıktı
Banada bakar mısınız ilk kez kullanıyorum bu ayTabi yarın görürsün, bugün, yarın ve sonraki gün çok önemli mutlaka değerlendir![]()
Sizin foto biraz buğulu ama en alttaki ya pik ya da pike çok yakın, bugünü mutlaka değerlendirinBanada bakar mısınız ilk kez kullanıyorum bu ay
Kalite düşüyor efekt yapmıştım dün değerlendirdim bugünden mi yapayımSizin foto biraz buğulu ama en alttaki ya pik ya da pike çok yakın, bugünü mutlaka değerlendirin
Pikten önceki gün, pik günü, pikin ertesi günüKalite düşüyor efekt yapmıştım dün değerlendirdim bugünden mi yapayım
Kalite düşer yazıyor ya hepPikten önceki gün, pik günü, pikin ertesi günü![]()
Tamam canım bu günler çok önemli inşallah bu defa olur çok uzun zamandır deniyorum :)Tabi yarın görürsün, bugün, yarın ve sonraki gün çok önemli mutlaka değerlendir![]()
Benim bugün ki testim de böyle, akşama kesin pik yapacak gibi duruyor canm bakar mısın?Aynı testi kullanıyorum böyle çıkınca ertesi gün pik oluyor.
Görsel ekliyim bakarsın
Evet, akşam 8-10 tekrar yap bakalımBenim bugün ki testim de böyle, akşama kesin pik yapacak gibi duruyor canm bakar mısın?
Şu an böyle ama yarın tam pik olur bir tık silik gibi geliyor gözümeEvet, akşam 8-10 tekrar yap bakalım