OVÜLASYON TESTİİİİ ???

Neslilili

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
35
8
1
31
3 gün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. Ne anlama geliyor. Bakar mısınız ?

Eklentiler

• 76D07C39-A1F5-4BE3-84EE-DB96E196B730.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 42
Bu üç günü ve sonraki günü iyi değerlendirmeniz anlamına geliyor

Umarım hamileliliğiniz gerçekleşir bu ay hayırlısıyla Yine denerseniz de özellikle adet bitiminden sonra 10 gün her gün veya gün aşırı deneyin

Pik günü geçmiş nasıl 3 günü değerlendirin diyorsunuz
Hanımefendi gösterilen günler için konuştum ben. Değerlendirme mi diyeyim ?
Pik ve sonrası da değerlendirilir ayrıca bir kuralı yok bu işlerin her şeyden önce kısmet.
Daha sonra adet bitiminde başlarsanız iyi olur demişim.

Umarım hamileliliğiniz gerçekleşir bu ay hayırlısıyla Yine denerseniz de özellikle adet bitiminden sonra 10 gün her gün veya gün aşırı deneyin
Ayyy inşallah ya ama adetlerim düzensiz o yüzden de çok umudum yok ama güzel duanız için çok teşekkür ederim

Ben her ay 13-14 gibi yumurtlarım ama arkadaşıma attım henüz yumurtlamamışsın dedi ama akıntı falan geldi 13-14 gibi bayağı

Ben her ay 13-14 gibi yumurtlarım ama arkadaşıma attım henüz yumurtlamamışsın dedi ama akıntı falan geldi 13-14 gibi bayağı
Aslında akıntı yumurtlama dönemi belirtisi ama bilemedim. Sen yine de değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…