- 25 Aralık 2023
- 258
- 33
- 18
- 25
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Senin daha yumjrtalama olanmış kaçıncı gündesinBirde benimkine bakarmısınız kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin daha yumjrtalama olanmış kaçıncı gündesinBirde benimkine bakarmısınız kızlar
Aynen aynı saatte. Ve çok sıvı içme 2 saat öncesinden.Bugun ki böyle çıktı
Evet en alttaki çatlamadı daha bugun yapıcam tekrar
Çatlamadı daha silik olması lazım dimi 2.48 de yaptım 1 de işim vardı yapamadım bi de 5 de yapıcamAynen aynı saatte. Ve çok sıvı içme 2 saat öncesinden.
Silikleşiyor canım. Bu demektir ki catlama aşamasındaÇatlamadı daha silik olması lazım dimi 2.48 de yaptım 1 de işim vardı yapamadım bi de 5 de yapıcam
Çok şükür 8-10-11 ilişki oldu bugun olsun mu ara mı versekSilikleşiyor canım. Bu demektir ki catlama aşamasında![]()
Akşam yap ona göre karar ver cnm.Çok şükür 8-10-11 ilişki oldu bugun olsun mu ara mı versek
16. Günündeyim ama hala olmadıSenin daha yumjrtalama olanmış kaçıncı gündesin
Benim 20.günde oldu tam yapmaktan vazgeçiyordum artık16. Günündeyim ama hala olmadı
Normalde hiç böyle olmazdı ya bi arada herkesin reglisi gecikiyordu burada benimde öyle olduBenim 20.günde oldu tam yapmaktan vazgeçiyordum artık
Bugun yaptığım böyle bu mu acaba yumurtalamaAkşam yap ona göre karar ver cnm.
Bak çatlama böyle git gide belki silikleşirBugun yaptığım böyle bu mu acaba yumurtalama
Ama benim silikleşmiyo daha da koyuBak çatlama böyle git gide belki silikleşir
Benimkileri fotosunuda ekliyorum
Havuç ye faydası var diye duydum. Çatlamasını saglarmişAma benim silikleşmiyo daha da koyu