Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetBunlar ovülasyon testi mi
Silik bir çizgi var ama fotoğrafta çok gözükmüyor sanırımBunların hepsi pozitif değil sadece sağ taraftaki baştaki pozitif diğeri negatif
Silik çizgi vucutta hormon olduğu için herzaman var olan bir çizgi önemli olan pik olmasi buradaki gebeliği ovulasyonla öğrenenler bikacgunde pik olmasıyla ogrenmisSilik bir çizgi var ama fotoğrafta çok gözükmüyor sanırım
Silik çizgi vucutta hormon olduğu için herzaman var olan bir çizgi önemli olan pik olmasi buradaki gebeliği ovulasyonla öğrenenler bikacgunde pik olmasıyla ogrenmis
Anladım teşekkür ederim :) peki bundan sonra ki süreç ne olabilir merak ediyorumSilik çizgi vucutta hormon olduğu için herzaman var olan bir çizgi önemli olan pik olmasi buradaki gebeliği ovulasyonla öğrenenler bikacgunde pik olmasıyla ogrenmis
Adetinize kaç gün varAnladım teşekkür ederim :) peki bundan sonra ki süreç ne olabilir merak ediyorum
6 gün varAdetinize kaç gün var
Bence adetinizi bekleyin daha kesin sonuç olur hem moraliniz bozulup stres yapmazsiniz6 gün var
erken gebelik testi denediniz mi?6 gün var
Evet doğru diyosunuz strese girdim. Gebelik testide negatif çıkınca bi tuhaf oldumBence adetinizi bekleyin daha kesin sonuç olur hem moraliniz bozulup stres yapmazsiniz
Evet denedim negatif çıktıerken gebelik testi denediniz mi?
ovulasyon kişiden kişiye değişebilir tabi ama regli öncesinde olmaz diye biliyorum. Belki hamilelik testi için erken olabilir. Umarım hayırlı haberler alırsınızEvet denedim negatif çıktı
Teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla olurovulasyon kişiden kişiye değişebilir tabi ama regli öncesinde olmaz diye biliyorum. Belki hamilelik testi için erken olabilir. Umarım hayırlı haberler alırsınız