Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam tekrar yap sanırım pik olur gün içinde bugünü degerlendirGünaydın arkadaşlar . Testime bakar mısınızbu ay ilk defa deniyorum biraz cahilim bu konuda
![]()
Bu gün yarın değerlendir yarında test yap bazen 2 gün sürüyo yumurtlama o zmn catlama gününü değerlendir Güzel haberlerle ☺gel İnşallahGünaydın arkadaşlar . Testime bakar mısınızbu ay ilk defa deniyorum biraz cahilim bu konuda
![]()
Merhaba canm bişey sora bilirmiyiz sizeAs
Akşam tekrar yap sanırım pik olur gün içinde bugünü degerlendir
Devam et canim daha olmamis 1 kac gune gorursun piki bak kendiminkini attm aradaki farki gör anlarsin
Ne demek canim insallah görürsün de bebis haberini de alirizteşekkür ederim canım :)
Merhaba bende 16 aralık ve 17 aralıkta yani dün Ovülasyon testi yaptım kullanfığım programda çatlama günüm ayın 18 gösteriyor ayın 16 sında t çizgisi koyuydu aynı arkadşımızın gibi ama tam koyu olmus demem doğru olmaz 17 si ise çok silik anlayamıyorum yumurtam çatlamadı mı acabaDevam et canim daha olmamis 1 kac gune gorursun piki bak kendiminkini attm aradaki farki gör anlarsin
Ustekinde yumurtlama olmus alttakinde catlama degerlendirdiniz miBurda olduğu gibi