Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim bir bakar misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neres42

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
40
12
8
Kizlar ovulasyon testine yeni başladım bugun adetimin 6. Günü adetim 4. Gun bitti ilk kez yaptım ikinci cizgi silik cikti boyle silik ciktiginda degerlendiriyormuyuz o günü
Silik cizgi tam olarak ne anlama geliyor

Eklentiler

• 20210813_215738.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 56
Canım ikinci çizgi koyulaşana kadar test yapmaya devam ediyosun diğeri kadar koyulaşınca yumurtlama zamanın gelmiş demektir diğeri ve silikleşene kadar değerlendiriyorsun 2 3 gün sürebilir silinmesi o yüzden korkma :) daha var yumurtlamana her gün aynı saatte yapmaya devam et :)

Kizlar ovulasyon testine yeni başladım bugun adetimin 6. Günü adetim 4. Gun bitti ilk kez yaptım ikinci cizgi silik cikti boyle silik ciktiginda degerlendiriyormuyuz o günü
Silik cizgi tam olarak ne anlama geliyor
Hergün iki saat öncesinde sıvı alımını bırakıp tekrar ediyorsunuz. İlk baslarda silik olup daha sonra koyulasmaya baslayacaktır ikiside aynı koyuluğa ulastıgında yumurtlama anlamına geliyor(değerlendirilmesi gerekiyor). Tekrardan silikleşmeye basladıgında çatlama anlamına geliyor. silik cızgı daha yumurtlamanın gerçekleşmediğini gösteriyor değerlendirip değerlendirmemek size kalmış

Çok teşekkürler

Bir soruda ben sorayım ovulasyon testleriyle ilgili hamileliği gösteriyor diyorlar kesinlik varmıdir yuzdeyuz iki çizgide belirginmi oluyor hamile olunca ovulasyon da da

Bir soruda ben sorayım ovulasyon testleriyle ilgili hamileliği gösteriyor diyorlar kesinlik varmıdir yuzdeyuz iki çizgide belirginmi oluyor hamile olunca ovulasyon da da
Adet döneminize yakın ikiside koyu çıkarsa diyorlar ama kesin değil tabi

Benim regliye iki gün kaldı yanlış anlaşıldım galiba yumurtlamanın üstünden 16-17 gün geçti bile

Benim regliye iki gün kaldı yanlış anlaşıldım galiba yumurtlamanın üstünden 16-17 gün geçti bile
Ayy yanlis anladim ben .. t çizgisi kıpkırmızı olacak cnm senin oyle mi iki çizgi normalde çıkıyor t soluk cikar.. sende durum nasil ikisode kıpkırmızı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…