Ovulasyon testim bu ay çok tuhaf gösteriyor nedeni ne olabilir?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.681
487
73
Geçen aylarda da Ovulasyon testi yaptım 11. Günden başlıyorum yapmaya 11,12,13. Günler silik silik çıkıp 14. Gün pik olup 15. Gün siliklesiyordu catliyodu yani. Tabiiki her ay aynı gün yumurtlama olmaz ama bu ay tuhaf bı sekilde 11,12,13. Günler silik 14. Gün pik değil ama pike yakın derecede yani çok silik değil, 15. Gün siliklesti hatta ben sandım ki yine yumurtladm ve çatladı 16. Gün 14. Günden daha da belirginleşti dedim ki heralde daha yumurtlamadm yani kisacasi bı pik oluyo gibi oluyor bı siliklesiyor noluyo anlamadim,,bu sefer de hangi günleri değerlendirmem gerektiğini bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20230907_133719.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 96
Ama fotoğrafta 14. Gün aşırı silik görünüyor o kadar silik değil

Heralde geç yumurtlama olcak birde testini 12 den sonra yap lh 12 den sonra daha çok belli oluyormuş muhtemelen bu ay adetin gecikir çünkü geç yumurtlama olucak gibi duruyo testlerine göre yarın ya da 1 gün sonra yumurtlama olur bence bazı aylar geç olabiliyor yumurtlama bende de mesela çok erken olmuştu bi kere kaçırdım resmen o ay erken adet olmuştum

Sıvı alımına dikkat ediyorsunuz dimi , geç yumurtlama olabilir, mevsimsel geçikme olabiliyor , bazen de yumurtlama görmezmişik siz takibi bırakmayım birden pik çıkabiliyor da

Kizlarr ovulasyon testi 13gun benim bugün öğlen yaptığım pik olmuştu az önce yaptım siliklesmis hemen çatlama oluyormu anlamadım

Pik olduktan sonra tekrar deneyim dedim 4 5 saat sonra resimdeki gbi siliklesmis kafamı karıştırdı sormak istedim teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…