ovülasyon testim ertesi gün çift çizgi çıktı. ne demek ?

Bana ruyamda test yap cıkck dedı bı ses ogun cıktı cnm valla saka gıbı bıgun oncede pembe bebek kıyafetlerı gordum evımde esımle ıkımız gunus yuzuk gorduk balla tabı gecen ay hergun bebek goruyodm ıns saglıklıdır bıkachaftaya ogrenırız ıns cnm sanada nasıp olsn
Aynen insan hep psikolojik oldugunu düşünüo ama bilemiyosun tabi aslında bu ay tam gününü yakaladım bnm 2. Ayım zaten cnm olmazsada nasip derim allah aratmasın haber verirsin keseyi bebişi görünce ilk değerin kaç çıktı yumurtlama sonrası kaçıncı gun yaptın testi

Aynen insan hep psikolojik oldugunu düşünüo ama bilemiyosun tabi aslında bu ay tam gününü yakaladım bnm 2. Ayım zaten cnm olmazsada nasip derim allah aratmasın haber verirsin keseyi bebişi görünce ilk değerin kaç çıktı yumurtlama sonrası kaçıncı gun yaptın testi
Daha kana gıtmedım cnm salı gıdıcem yumurtlamadan 10.gun cok sılık cıktı 11.gun belırgın cıktı yatı oslolojıkte oluyo ama 7.gunde goguslerımden anladm bn acıyıp koyulasrı damarlar cıktı bekle ama ucıncu ayda oldu benımde

Daha kana gıtmedım cnm salı gıdıcem yumurtlamadan 10.gun cok sılık cıktı 11.gun belırgın cıktı yatı oslolojıkte oluyo ama 7.gunde goguslerımden anladm bn acıyıp koyulasrı damarlar cıktı bekle ama ucıncu ayda oldu benımde
A okdr çabuk çıkıomuymus idrarda sevndm valla bende ovülasyon yaparım diorum adete yakın o zamanda pozitif veriyo ya gebelik olursa genelde ona göre gebelik testi yaparım;)

A okdr çabuk çıkıomuymus idrarda sevndm valla bende ovülasyon yaparım diorum adete yakın o zamanda pozitif veriyo ya gebelik olursa genelde ona göre gebelik testi yaparım:KK66:
Yok onu denedım pozıtıf vermedı cnm o anca baya adet gecınce olur bak atım sana testlerı

Eklentiler

• 327344B1-FB98-4DAF-A42A-9697D5A0C2E8.webp
    327344B1-FB98-4DAF-A42A-9697D5A0C2E8.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 60
  • E8AEA79B-451C-4CBC-BC5D-F4241AF3C877.webp
    E8AEA79B-451C-4CBC-BC5D-F4241AF3C877.webp
    45 KB · Görüntüleme: 63
Hım evet o zamna adet geçerse yapcaz ama insan dayanamıyor merak ediyor kan verince haberdar edersin merak ettim çizgide baya belli
Ins cnm forumlara yazmaya calısıyorum normalde hayırlısı 28. Gunumdu bugun bat yenı gectı hakkımızda hayırlısı

Back
X